fredag den 21. november 2014

Engelskundervisning med store fremskridt

Når nye sprog skal læres, er det vigtigt at have en god portion ekstra motivation, engagement og store fremskridt. Berlitz Language Services Scandinavia A/S tilbyder i øjeblikket åbne engelskgrupper, hvor netop disse ideologier er i højsædet. Når Berlitz tilbyder sprogundervisning i engelsk i form af grupper, er det fordi, det giver ekstra motivation, når man lærer engelsk i fællesskab. I Berlitz grupper er der et max på 5 deltagere pr. hold, og det betyder, at der er meget mere taletid til den enkelte. Det resulterer i store indlærings fremskridt og en god succesoplevelse.

Effektiv og morsom sprogindlæring

Fordelen ved at tage et sprogkursus hos Berlitz er, at der altid benyttes indfødte lærere, hvilket sikrer de bedste vilkår for at lære og forstå et nyt sprog. Derudover bliver man som studerende på gruppekurset fra dag et engageret i det nye sprog.

Uanset om du har brug for at lære engelsk til forretning eller fornøjelse, er gruppelektionerne en langt hurtigere måde at lære et nyt sprog. Gruppelektionerne er naturligvis bygget på Berlitz-Metoden, der betyder engagement fra starten, og at indlæringen er skræddersyet, så den enkelte får mest muligt ud af undervisningen.

Langt de fleste deltagere på kurset opdager hurtigt, hvor morsomt det kan være at lære et nyt sprog. Det betyder, at større resultater skabes, og hver enkelt studerende kan drage udbytte af de andre deltageres bidrag til undervisningen.

Hvornår afholdes gruppelektionerne i engelsk

Berlitz' engelskgrupper strækker sig over 10 uger og starter op i uge 3 i 2015. Der tilbydes små intensive gruppekurser i engelsk med maksimum 5 personer i et fast skema for Berlitz niveau 3-6. Gruppelektionerne i engelsk afholdes hos Berlitz i København, en gang om ugen.

Læs mere her

tags: København, undervisning, studerende, motivation, sprog, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar