onsdag den 18. marts 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Digital magi epokegørende for konferencer

Fem gode råd, der holder dig fagligt opdateret
Emner Efteruddannelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/saadan-holder-du-dig-fagligt-opdateret-2851 Den bedste garanti for undgå en karrieremæssig blindgyde er at holde et vågent øje med udviklingen inden for dit felt og dernæst indrette din efteruddannelse efter det, sådan lyder et af rådene fra en af IDAs karriererådgivere. Læs de øvrige råd her. Jobfinder
Læs mere her

Resultater gennem samarbejde
Den nye formand for Meetingplace Wonderful Copenhagen vil bl.a. fokusere på at styrke samarbejdet med vidensklynger, foreninger og universiteter for fortsat at kunne tiltrække internationale kongresser og møder.Foto:
Læs mere her

Sådan overtaler du chefen til at give dig et kursus
Emner Efteruddannelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/saadan-overtaler-du-chefen-til-give-dig-et-kursus-2852 Du har fundet den helt rigtige efteruddannelse, men chefen lægger armene over kors. Se her, hvordan du overtaler ham. Jobfinder
Læs mere her

Boeing åbner første værksted i Danmark
32 ingeniørarbejdspladser vil blive skabt, når Boeing skal fylde sit nyindviede værksted i Københavns Lufthavn ud med arbejdskraft. Det er den amerikanske flyproducents eneste tilstedeværelse i Norden og forklaringen på, hvorfor netop Danmark er mere attraktivt end lavtlønslande skal findes i den geografiske beliggenhed, lyder det fra Boeing-direktør.
Læs mere her

Digital magi epokegørende for konferencer
Den traditionelle konference eller mødeaktivitet kan lade folk skuffede tilbage, når tæppet falder, for hvad fik man egentlig med sig? De digitale muligheder kan ændre det scenario, skabe engagement og vække konferencer og møder til live på ny.Foto:
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar