onsdag den 25. marts 2015

Overvejer du Lean Six Sigma uddannelsen

Tænker du på at blive certificeret Lean Six Sigma Green Belt eller Black Belt Så overvej at tage det som selvstudie, der er mange penge at spare! Kom til vores gratis gå-hjem møde d. 26/3 fra kl. 15.00 og hør om Lean Six Sigma som selvstudie. Lean Six Sigma kurser, på Green- og Black Belt niveau er omfattende, og derfor også dyre kurser at tage som traditionelle klasse-baserede kurser. Et alternativ er at tage uddannelsen som selvstudie, baseret på e-learning og kombineret med introduktions- og opfølgnings aftener. Den åbenbare fordel ved denne løsning er prisen. Et selvstudie kursus inkl. certificering kan være op til 8 gange billigere end et tilsvarende klassekursus!. Den certificering du opnår er nøjagtig den samme som ved de klassebaserede uddannelser, og du kan studere når du vil og har tid, og du kan gentage de afsnit du finder svære, igen og igen indtil de sidder fast.

Der er nogle ting man skal være opmærksom på før man vælger selvstudie løsningen: Det tager typisk længere tid end ved klasse undervisning, det er envejs-undervisning og kan derfor være trættende at koncentrere sig i længere tid (hold ofte pauser). Du vil savne at kunne diskutere med andre og det kan være svært at holde fokus på uddannelsen i hele perioden, der typisk er mellem 3-9 mdr. For at afhjælpe dette inviterer vi til Lean Six Sigma aftener, hvor man får gode råd, praktiske informationer, tester deltagerne, kommer med eksempler på Lean Six Sigma værktøjer og især giver deltagerne mulighed for at stille spørgsmål og sparre med sine medkursister.

Inden du springer ud i en Lean Six sigma uddannelse som selvstudie, så kom til vores gratis gå-hjem møde torsdag d. 26/3 fra kl. 15.00!

Læs mere her

tags: uddannelse, penge, undervisning, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar