tirsdag den 17. marts 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om Nyt forslag: Lad en uddannelsesfond løse manglen på praktikpladser

Konference med royalt vingesus
Selv væggene fortæller fascinerende historier i det 250 år gamle Bernstorff Slot, der er bygget i nyklassicistisk stil. Her indbydes til arbejdsomme timer i de royale konference­lokaler.Foto:
Læs mere her

Herre i egen forretning
Nyborg Strand har i 32 år været medlem af Best Western. Det langvarige, tætte bånd – skabte det hjerteblod – som holdt Nyborg Strand i kæden. En oplagt mulighed for at forlade Best Western fik fornuften til at tage over, og Nyborg Strand er nu herre i egen forretning.Foto:
Læs mere her

Du er nødt til at have flest mulige salgskanaler
Horestas topchef som nødvendigheden af at kigge i flere retninger som hotel eller konferencecenter.Foto:
Læs mere her

Bestyrelseskonge og naturmenneske
Den 67-årige erhvervsmand Torben Nielsen, nyudnævnt bestyrelsesformand i Sydbank, har fart over feltet. Han er ikke blot formand eller næstformand for en række bestyrelser, han er også fiks på fingrene.Foto:
Læs mere her

Sådan skal MAN Diesel & Turbo tale indtjeningen op
Emner Efteruddannelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/saadan-skal-man-diesel-turbo-tale-indtjeningen-op-2845 Kan det få indtjeningen til at stige, hvis ingeniørerne bliver bedre til at lytte og stille de rigtige spørgsmål? Ja, mener senior manager i Man Diesel & Turbo Thomas Leander, der sidste år sendte 25 ingeniører på kursus i salg og kommunikation. Jobfinder
Læs mere her

Ugens job: Så er det sæson for graduateprogrammer
Emner Rekruttering http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ugens-job-saa-er-det-saeson-graduateprogrammer-2899 Danfoss og Energinet.dk er begge på udkig efter unge ingeniører til deres graduateprogrammer, og som altid er der masser af tilbud til erfarne ingeniører. Jobfinder
Læs mere her

Nyt forslag: Lad en uddannelsesfond løse manglen på praktikpladser
En restauratør fra Fyn er dødtræt af, at små restauranter uddanner kokke, som de store arbejdsgivere i branchen snupper, når de er grydeklare. Han foreslår, at uddannelsen af fremtidens arbejdskraft gøres til et fælles ansvar gennem en uddannelsesfond, som alle arbejdsgivere bidrager ligeligt til. Elever og eksperter er begejstrede for ideen, men arbejdsmarkedets parter siger nej.Foto:
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar