søndag den 22. marts 2015

KVINDE - kend din plads!

Executive Business Networking afholder den 29. november 2005 konferencen KVINDE – kend in plads! Konferencen sætter fokus på kvinders plads og status i erhvervslivet i fortiden, nutiden og fremtiden.

Kvinder er guld værd for bundlinjen

Sådan lyder titlen på en ny rapport fra Ligestillingsministeriet. Alligevel er Danmark væsentlig bagud i forhold til de andre europæiske lande og USA med hensyn til kvindelig repræsentation i topledelser og bestyrelser. Hvorfor er det ådan Ønsker dansk erhvervsliv slet ikke vækst Har vi ikke nok kvinder med potentiale Hvor ønsker danske kvinder at være Hvor bør kvindernes plads egentlig være fra et samfundsmæssigt synspunkt Hvor ønsker mændene at kvinderne skal være Har kvindens plads ændret sig, og hvor er vi på vej hen

Der er mange spørgsmål, som Exenet.dk kunne tænke sig t få svar på, og derfor har foreningen indbudt et anel af prominente folk, der kan give deres bud på sagen:

Cand.phil., ph.d Agi Csonka, Afdelingschef i TDC med nsvar for mangfoldighed, ligebehandling og ompetenceudvikling.

Professor, Dr.phil. Ole Fogh Kirkeby, Institut for edelse, Politik og Filosofi. Ole Fogh Kirkeby er ekspert indenfor Ledelse & Management og rganisationsteori.

Tidl. Minister Jytte Andersen, By– og boligminister samt minister for ligestilling 29. sept. 1998 – 21. dec. 2000.

Jens Howitz, Partner hos headhunterfirmaet Russell Reynolds Associates.

Ordstyrer er Lise Bendix, Chefkonsulent hos kommunikationsvirksomheden Bergsøe 4. Lise
Bendix behersker en række discipliner inden for tv mediet. Med erfaring fra bl.a. TV–Avisen, Søndagsmagasinet og TV 3´s Nyheder har hun næse for den gode historie.

Executive Business Networking opfordrer alle interesserede, kvinder som mænd, til at komme og blive inspireret, provokeret og deltage i debatten! Konferencen afholdes den 29. november 2005 kl. 8.30 – 12.30 på Tuborg Havnevej 19 i Hellerup. Konferencen er gratis for medlemmer af exenet.dk og koster kr. 395,00 ex. moms for andre. Tilmelding kan ske til Exenet.dk.s sekretariatet senest den 28. november kl. 12 på e–mail: info@exenet.dk eller telefon (+45) 63 11 20 65
 

Læs mere her

tags: USA, Danmark, euro, TDC, virksomhed, 1998, erhvervslivet, moms, Management, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar