mandag den 9. marts 2015

Verdenssentation i Danmark

Konference om det levende vand og kvantefilosofi

Nye teorier om vand og bevidsthed – sensationelt besøg i Danmark af verdensberømt japansk forsker dr. Emoto, som er i TOP 12–gruppen sammen med Dalai Lama. Hans nyeste bog er på verdens top 10 og publiceret i 400.000 eksemplarer.

Hvad kan vi lære af vandet Og hvad fortæller kvantefysikken om natur og bevidsthed Det er bare et par af de spørgsmål interesserede vil kunne få svar på 17.–20. september, når Scandinavian Development Center inviterer til konference under temaet "BevidsthedsEvolutionen". Hovedtaler er den japanske forsker, doktor Masuro Emoto. På verdensplan har dr. Emoto solgt mere end 400.000 eksemplarer af sin bog "Vandets skjulte budskab", som på dansk netop er udkommet på forlaget Sphinx.

Ved hjælp af fotografisk high–speed teknik er det lykkedes Emoto at påvise, at frosne vandkrystaller krystalliserer højst forskelligt i forhold til den energi – i form af vibrationer, lyd og tale – og de tanker, der omgiver dem. Det er helt sensationelt at dr. Emoto kommer til Danmark, forklarer arrangør Jens Birkmose. En af få muligheder for at høre ham.

MÅLET med konferencen er primært at styrke broen mellem moderne fysik og filosofi og spiritualitet, men også at skabe startskuddet til en ny verdensorganisation (UWI Universal World Institut) baseret på enkle værdier på tværs af alle grupperinger.

Revolutionerende teorier
Dr. Emotos teorier er revolutionerende, og han har skabt et videnskabeligt potentiale til at stimulere og ændre vor opfattelse af den verden, der omgiver os, siger arrangør Jens Birkmose, som er kendt fra TV2s Et Bedre Liv og som leder af Erhvervsakademiet i Hillerød. Jens Birkmose er forfatter, og oprindeligt uddannet officer og jurist.

Til konferencerne har Birkmose inviteret flere andre aktører heriblandt den konservatorieuddannede fagottist og forfatter Peter Bastian, manden bag bestselleren "Ind i Musikken". Peter Bastian. Hans tema er: "Fra BiBang til bevidsthed på tankeplan og celleplan.

Vandets skjulte budskab
Vandkrystaller, der bliver dannet efter påvirkning af gode vibrationer som god musik, kærlige og positive tanker, får en flot og klar struktur, mens vand, udsat for forurening negative tanker og vibrationer, ikke er i stand til at danne en normal krystalstruktur. Sådan lyder konklusionen fra hovedtaleren Dr. Masuro Emoto, som ikke bare suppleres af Peter Bastian, der selv er uddannet i teoretisk fysik, men af følgende aktører:
Cand. Scient. i cellebiologi og Ph.d. i sundhedsvidenskab Tina Brandt Jensen. Hun vil tale ud fra det retoriske spørgsmål "Hvorledes påvirkes vi af vandet og af lyd og vibrationer "

Også lydhealer Githa Ben–David vil deltagerne kunne lægge øre til på konferencerne den 17. og 18/9 i København og Århus. Hun står for konferencens musik og sangindslag og er som Peter Bastian konservatorieuddannet og forfatter til bogen/cd’en "Tonen fra himlen – at synge sig selv"

Kvantefilosofi i praksis
Endelig er der bidrag fra arrangør Jens Birkmose selv. Han holder foredrag under overskriften
"Kvantefilosofi i praksis". Jens Birkmose har uddannet sig i pædagogik, psykologi, økonomi, organisation og NLP Neuro Lingvistisk Programmering og fotolæsning (intuitiv læring). Klip fra filmen "What the BLEEP do we (k)now " indgår også i Birkmoses program. Redaktør, yoga– og tantralærer Mikael Eriksson runder af med en praktisk spirituel teknik.

De to første konferencer i København og Århus er programsat til at vare godt seks timer. Sted:
København den 17. september på Arkitektskolen, Danneskiold–Samsøes Allé 51, Auditorium 1, indgang K. og i Århus den 18/9 i Aulaen på St. Annæ Gades Skole, Ingerslevs Boulevard 2. Tidspunktet er begge dage fra kl. 11 til 17.

Konference–tournéen rundes af i København 20. september kl. 18.30 til 22. Hvor præcis vil blive besluttet, når nok tilmeldinger foreligger.
Jens Birkmose står den 20. selv for foredrag og oplæg, dog stadig i følgeskab med Masuro Emoto. De to første konferencer koster 850 kroner at deltage i og den sidste 250 kroner, inklusive pauser med forfriskninger undervejs. Ved at oplyse navnet pressbox får du en rabat på kr. 150,– på de 2 konferencedage 17. og 18. sep.

Tilmelding:
Scandinavian Development Center (SDC)
v. Jens Birkmose
Birkevang 311, 3250 Gilleleje
Tlf. 48 24 02 15
 

Læs mere her

tags: Danmark, euro, København, Århus, økonomi, TV2, Audi, Dalai Lama, Hillerød, energi, videnskab, psykologi, organisation, NLP, forfatter, Samsø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar