torsdag den 5. august 2010

Banedanmark ansætter ny områdechef for Kvalitet & Sikkerhed

Finn P. Brodersen tiltræder den 1. september som ny områdechef for Kvalitet & Sikkerhed i Banedanmark. Her skal han stå i spidsen for afdelingen, der har både en deltagende og en rådgivende funktion over for ledelsen, de ansatte og Banedanmarks samarbejdspartnere.

Finn P. Brodersen er uddannet civilingeniør og kommer fra en stilling som Senior Director hos A.P. Møller-Mærsk, hvor han de sidste fem år blandt andet har haft ansvaret for opbygningen af en ny sikkerheds-, miljø- og kvalitetsafdeling for den globale A.P. Møller-flåde.

Finn P. Brodersen har været ansat hos A.P. Møller-Mærsk siden 1983, først i sikkerheds- og miljøafdelingen hos Mærsk Olie og Gas og siden i boreafdelingen, inden han i perioden 2001-2005 vendte tilbage til sikkerheds- og miljøafdelingen i Mærsk Olie og Gas i en stilling som direktør.

Siden 2005 har Finn P. Brodersen været formand for Søfartens Arbejdsmiljøråd, og han har tidligere været medlem af Danmarks Rederiforenings sikkerhedskomité og været Mærsk Olies repræsentant i International Associsation of Oil and Gas Producers. Mellem 2007 og 2009 var han talsmand for A.P. Møller-Mærsk gruppen for pirateri, hvor han sammen med de danske myndigheder samarbejdede med FN om bekæmpelse af pirateri.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar