tirsdag den 17. august 2010

SkoleNoter.dk hjælper gymnasieelever i matematik og fysik

Det er august og gymnasierne er så småt ved at starte op igen. Der er kommet nye elever til, mens ældre studerende rykkes videre i systemet. I følge Dansk Statistik er der i alt 125.000 elever i gang med en gymnasial uddannelse, hvilket betyder at over 40.000 nye elever skal i gang med deres studier i år.

To fag som rigtig mange studerende kæmper med er matematik og fysik. Matematik og fysik er to hårde tekniske fag, som kan kræve meget tid, sved og tårer. Typisk bruger de studerende mange timer på at knokle med at få styr på trekanter, differentialregning, funktioner og resten af pensum i begge fag.

Der er ingen tvivl om at matematik og fysik på gymnasiet er en hård omgang at komme igennem. Der er rigtig mange emner som man skal sætte sig ind i og forstå. Samtidig betyder fagene meget for de studerendes gennemsnit, og det er derfor vigtigt at de klarer sig godt. - siger Lars Holdgaard om fagene matematik og fysik.

For at hjælpe de nye studerende, har den tidligere HTX studerende Lars Holdgaard lanceret hjemmesiden www.SkoleNoter.dk , hvor studerende gratis kan hente matematik- og fysik notater. Bagtanken er at de studerende nemt kan misforstå eller simpelthen ikke fange de vigtige pointer fra deres undervisning og lærebog, hvilket disse notater så kan gå ind og hjælpe folk med.

Notaterne er oprindeligt blevet udviklet af lærer Viggo Jensen, som til dagligt underviser på HTX i Hillerød. Hans undervisning lægger sig meget op af tavleundervisning, hvor de studerende så tager notater.

Viggo s undervisning er igennem de sidste par årtier blevet optimeret så meget, at de notater man får af at deltage i undervisningen, er de bedste du overhoved kan få. Der er ingen tvivl om at det er de mest klare og brugervenlige notater du kan få til både matematik og fysik - fortsætter Lars Holdgaard, starteren af www.SkoleNoter.dk

Notaterne kan hentes gratis inde på www.SkoleNoter.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar