torsdag den 5. august 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Du gav dem sparket – vil du genansætte dem?

30.000 3Fere mister to års dagpenge
30.000 3Fere, der 1. juli efter de gamle regler havde mere end to år tilbage af deres dagpengeperiode, har nu fået brev fra a-kassen om, at de fra 1. juli har ret til dagpenge i to år.
Læs mere her

Storbonde betaler 180.000 kr. for overarbejde
En 37-årig landbrugsmedhjælper har fået en stor sum på grund af massivt overarbejde.
Læs mere her

Mangel på højtuddannede kan koste 33 milliarder i 2015
Der kan i fremtiden komme akut mangel på højtuddannede. Alligevel søgte tusindvis af unge forgæves ind på deres drømmestudier. Dansk Ervherv efterlyser højere ambitioner fra politikerne.
Læs mere her

Brænder stadig for soldaterkammeraterne
Manden i toppen af BRFkredit kæmper ikke kun for at standse realkreditselskabets blødning efter ejendomskrisen. Med en fortid som oberst hjælper han også sårede, hjemvendte soldater til et bedre liv.
Læs mere her

»Jeg blev fuldstændig forfærdet«
Da en sikkerhedsvagt blev skuddræbt hos Skat i 2007, gjorde lederne alt for at skabe tryghed blandt de øvrige ansatte, fortæller direktør Erling Andersen. Drabet har medført, at kunder i dag fortsat tjekkes med en metaldetektor, før de kommer ind.
Læs mere her

Sådan giver du akut krisehjælp
Hvordan en akut opstået krise skal håndteres, kommer an på krisens karakter. Følgende procedurer og processer er dog som regel gode at følge:
Læs mere her

Akutte kriser kræver stærkt lederskab
Røverier, overfald, ulykker og dødsfald kan lamme en arbejdsplads, hvis ledelsen ikke håndterer en voldsom og akut opstået krise korrekt. Omvendt kan en krise styrke ledelsen og organisationen, hvis ledelsen styrer fornuftigt igennem den.
Læs mere her

Dansk bestyrelses-dronning i ny Volvo-top
En af Danmarks fremmeste erhvervsfolk, 50-årige Lone Fønss Schrøder, kan nu føje bilproducenten Volvo til sin imponerende samling af bestyrelsesposter.
Læs mere her

Du gav dem sparket – vil du genansætte dem?
UGENS DILEMMA: De blev afskediget som led i en større fyringsrunde, da den økonomiske krise krævede sine ofre. Nu skal virksomheden atter øge bemandingen og dine medarbejdere vil have deres gamle kolleger tilbage. Er det en god idé at føje ønsket?
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar