tirsdag den 24. august 2010

LG Electronics ansætter Leo Dratwa som nordisk markedschef for Business Solutions

LG Electronics fortsætter med at udvikle forretningsområdet Business Solutions i Norden og ansætter Leo Dratwa som nordisk markedschef. Leo Dratwa har mange års erfaring inden for branchen samt omfattende viden om markedet og kanalen. I løbet af de sidste fem år har han arbejdet som konsulent med fokus på kanalstrukturer og organisationsændringer. Før da var han ansat som produktchef hos Canon og markedschef hos Fujitsu Computers.

Ud over rekrutteringen af Catarina Lindahl som salgsdirektør og ansvarlig for Business Solutions tidligere på året samt andre styrkende tiltag inden for salg, logistik, presale og markedsanalyse betyder rekrutteringen af Leo Dratwa, at LG tager endnu et skridt for at blive førende leverandør af digitale kommunikationsløsninger og effektive hotel-tv-løsninger til erhvervssegmentet.

- Vi er utrolig glade for at kunne byde velkommen til endnu en stærk kompetence i vores Business Solutions-team, som skal markedsføre vores forretningsløsninger, siger Bjørn Ove Drabløs, VD for LG Electronics Nordic. Leo Dratwa bliver en af vores nøglemedarbejdere i vores stræben mod målet, nemlig at blive førende leverandør af virksomhedsløsninger i Norden.

Inden for Business Solutions indgår produkter, som retter sig mod private, såsom monitors og NAS, samt erhvervsløsninger inden for hotel-tv og professionelle netværksdisplays. Leo Dratwa er blevet ansat på et tidspunkt med omfattende ekspansion, hvor den nye globale strategi har fokus på at øge markedsandelene inden for B2B-segmentet. Norden er en af de regioner, hvor strategien har taget fart. Organisationen er på plads, markedet er ved at blive analyseret, og omsætningen er allerede begyndt at stige.

- Jeg ser frem til at blive en del af LG's globale strategi inden for B2B samt til at føre strategien ud i livet i Norden, siger Leo Dratwa. Prognosen for fremtiden ser meget lys ud. Der er et enormt potential qua vores anerkendte og stærke brand og produkter af høj kvalitet til private. Det skal vi udnytte, når vi udvikler en løsnings- og partnermodel, der gavner både kanalen og slutkunderne.

LG Electronics
LG Electronics, Inc., (KSE: 066570.KS) er en af verdens største og mest innovative leverandører af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation. Virksomheden har mere end 80.000 ansatte fordelt på 115 selskaber over hele verden. Den globale omsætning var i 2009 43,4 mia. USD. LG Electronics består af fem forretningsenheder: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions og Mobile Communications. LG Electronics er også en af verdens største producenter af paneler til fladskærme, audio- og videoprodukter, mobiltelefoner, airconditionanlæg og vaskemaskiner.

LG Electronics har eksisteret i Norden siden oktober 1999.
Få mere information www.lg.com.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar