onsdag den 23. februar 2011

Åbent Hus hos Studiebyen Esbjergs 60 videregående uddannelser

Studiebyen Esbjerg åbner i samarbejde med byens videregående uddannelsesinstitutioner dørene for alle interesserede. Dette sker fredag den 25. februar kl. 9-14 og lørdag den 26. februar kl. 10-15 hos Syddansk Universitet Esbjerg, University College Syddanmark, Aalborg Universitet Esbjerg og Erhvervsakademi Sydvest.

Til årets Åbent Hus arrangement får de besøgende muligheden for at opleve realiteterne på en videregående uddannelse i Esbjerg. Derfor bliver gæsterne mødt af både nuværende og gamle studerende, undervisere, studievejledere og repræsentanter fra Studiebyen Esbjerg, som alle står klar til at snakke om dagligdagen på institutionerne og besvare alle tænkelige spørgsmål fra nysgerrige sjæle. Derudover vil der visse steder også være mulighed for at overvære forelæsninger, få guidede ture og deltage i workshops, så potentielle studerende rigtig kan få en fornemmelse af, hvad det vil sige at være studerende i Esbjerg. Det skal bemærkes, at det er meget individuelle programmer, der tilbydes på de forskellige institutioner, og at det særligt er om fredagen man kan deltage i de almindelige undervisningsaktiviteter. Så det anbefales at studere programmet nærmere, og planlægge sit besøg, så man kommer til at opleve lige netop det man ønsker.

Flere informationer om arrangementet kan findes på StudiebyenEsbjerg.dk og på de enkelte uddannelsesinstitutioners hjemmesider. En online version af årets program kan også findes på følgende link: http://www.e-pages.dk/esbjergerhvervsudvikling/3/. Her kan man finde alle Studiebyens 60 videregående uddannelser og se hvor og hvornår, man kan høre mere om de enkelte uddannelser.

Nysgerrige sjæle kan med andre ord få svar på mange forskellige spørgsmål såsom: Er det den rigtige uddannelse for mig Hvordan ser der ud Hvilke typer læser der i forvejen Hvad kan jeg bruge uddannelsen til Hvor skal jeg bo Er der mange lektier Hvordan foregår undervisningen Er der et godt studiemiljø Hvad kan jeg lave i fritiden Vil jeg føle mig godt tilpas der Er der inspirerende undervisere Er der fredagsbar ER DET HER, JEG VIL LÆSE

Vi ses til Åbent Hus hos Studiebyen Esbjergs 60 videregående uddannelser.

Studiebyen Esbjerg
www.StudiebyenEsbjerg.dk

For yderligere information kontakt:

Studiebyen Esbjerg: Pernille Kragh Rühe, 36973504
University College Syddanmark: Marianne Keldorff, 72157551
Erhvervsakademi SydVest: Helene Pedersen, 41775703
Aalborg Universitet Esbjerg: Tove Morell, 99407719
Syddansk Universitet Esbjerg: Birgit Mikkelsen, 65501501

Læs mere her

tags: Esbjerg, uddannelse, Aalborg, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, studievejleder, studerende, uddannelsesinstitution, videregående uddannelse, miljø, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar