mandag den 21. februar 2011

Monster har introduceret Behavioural Targeting i dansk online rekruttering

Monsters Career Ad Network® møder dagens og fremtidens rekrutteringsbehov med Behavioural Targeting teknologi, som giver danske virksomheder mulighed for at udvide sin rekrutteringsbase ved intelligent jobannoncering mod det passive kandidatsegment.

Der tales i dag ofte om et "HR Paradox", som indebærer at der findes et rigeligt udbud af arbejdskraft, men mangel på specifikke spidskompetencer. Dette gør sig specielt gældende indenfor teknik, IT, økonomi, naturvidenskab og tunge markedsføringskompetencer, hvor de fleste relevante kandidater tilhører det såkaldte "passive" kandidatsegment, det vil sige kandidater som ikke er aktive på online jobsites eller modtagelige for gammeldags printannoncering.

"Career Ad Network er yderligere et eksempel på Monsters betydende globale investeringer i teknologi og innovation over de seneste tre år, med henblik på at levere produkter som modsvarer virksomhedernes rekrutteringsbehov i dag og i fremtiden. Som den første, og hidtil eneste, rekrutteringsvirksomhed har Monster implementeret Behavioural Targeting teknologi indenfor online jobannoncering. Med fremtidens jobannonce udvides annoncørernes rækkevidde markant gennem Monsters mediepartnernetværk, og giver adgang til de rette kandidater i det passive kandidatsegment. Med andre ord giver Monster annoncørerne mulighed for a nå en helt ny kandidatmålgruppe, dér hvor de bruger sin tid online," udtaler Lars Ingerslev, Country Manager for Monster Danmark.

Monsters Karrierenetværk har vist sig uhyre effektivt, og har i gennemsnit øget kandidattilstrømningen med 95 procent sammenlignet med traditionelle "standalone" jobannoncer. Mere end 70 Fortune 100 virksomheder vælger i dag Career Ad Network for at udvide deres rekrutteringsreach.

Career Ad Network er yderligere et eksempel på Monsters effektive markedsinvesteringer med henblik på at nå et bredere udvalg af "passive" jobsøgere, som ikke er aktivt jobsøgende, men som er åbne for relevante nye jobmuligheder hvis disse præsenteres for dem. Med Behavioral Targeting teknologien ligger fokus på "hvem" og ikke "hvor", og ved at analysere historiske data, Monster Career Ad Network cookies, site context og anden information kan Monster målrette brandede rekrutteringsannoncer på tusindvis af jobsites.

Karrrierenetværksproduktet lanceredes af Monster i 2007 og er i dag tilgængeligt for Monsters kunder i 13 lande - Danmark, Østrig, Schweiz, Sverige, Frankrig, Italien, Tyskland, Belgien, Holland, UK, Irland, Canada og USA - og genererer mere end 3 milliarder jobannonce impressions hver eneste måned gennem syndikering til tusindvis af partner websites. På http://can.monster.dk finder du detaljeret information om Career Ad Network teknologien.

Yderligere informationer:
Lars Ingerslev, Country Manager Denmark, lars.ingerslev@monster.dk, +45 80 88 43 33

Om Monster:
Monster.dk - tidligere Jobline.dk - er en del af Monster Worldwide Scandinavia, som igen er en del af Monster.com, verdens førende online karrierenetværk, med fokus på at skabe kontakt mellem de mest progressive virksomheder og de mest kvalificerede karriereorienterede individer.

Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW), moderselskab til Monster Worldwide Scandinavia, den ledende globale online rekrutteringsløsning i mere end et årti, har som mål at inspirere mennesker til at forbedre deres liv. Med lokale kontorer i Nordamerika, Europa, Asien, Australien og Syd- og Mellemamerika og 5.000 ansatte, forbinder Monster arbejdsgivere med den rette kompetence globalt. Monster er medlem af S&P 500 Index. For at læse mere om Monsters brancheledende produkter og ydelser, kan du besøge www.monster.dk eller www.monster.com. Yderligere informationer om Monster Worldwide finder du på http://about-monster.com.

Læs mere her

tags: USA, Europa, Holland, markedsføring, Danmark, Sverige, Tyskland, Italien, økonomi, Asien, Frankrig, Belgien, Canada, virksomhed, 2007, teknologi, Australien, Schweiz, Østrig, arbejdskraft, innovation, naturvidenskab, videnskab, jobmuligheder, jobannonce, jobsøgende, arbejdsgiver, jobsøger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar