mandag den 7. februar 2011

Midtvejskonference viser, at eleverne på Region Hovedstadens gymnasier er superdygtige til innovation

Her åbner www.booman.dk (400)Igennem halvandet år har 23 af Region Hovedstadens gymnasier arbejdet med at styrke elvernes innovative kompetencer. Over 120 lærere har fået kompetenceudvikling inden for innovativ undervisning, og mere end 30 ledere har fået styrket deres kompetencer inden for innovativ ledelse.

Med halvandet år igen holder projektet status, og erfaringerne fra det omfattende pædagogiske udviklingsprojekt præsenteres på den store Midtvejskonference, torsdag d. 03. februar fra kl. 09.00 til 15.00 på HF-Centret Efterslægten, Hyrdevange 62, 2400 København NV.

På Midtvejskonferencen viser elever, hvad de har arbejdet med i det seneste halvandet år, og hvad de har fået ud at arbejde med innovation i undervisningen. Forfatter og foredragsholder Claus Buhl, lægger op til debat om forholdet mellem kreativ viden, akademisk viden og praksisviden.

Konferencen er ikke blot en konference, men også et samlingssted for gymnasierne i Region Hovedstaden, hvor elever, lærere og ledere udveksler og afprøver nye former for undervisning og formidling. Energizers og grafisk facilitering bliver prøvet af.

Med over 120 gæster fra gymnasier i Region Hovedstaden, Undervisningsministeriet, Erhvervs- og byggestyrelsen, Fonden for entreprenørskab og Region Hovedstaden, vil der summe af energi og innovation i aulaen på HF-Centret Efterslægten.

Konferencen er en del af projektet Innovationskraft og entreprenørskab på gymnasier i Region Hovedstaden, der støttes af EU s Socialfond og Region Hovedstaden.

Læs mere her

tags: København, EU, Region Hovedstaden, kreativ, energi, innovation, kompetenceudvikling, undervisning, Undervisningsministeriet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar