lørdag den 26. februar 2011

Der skal 10 ansøgninger til et job

Unge skal i dag rubbe neglene for at komme i betragtning til et fritidsjob, studiejob eller elevplads med situationen på jobmarkedet. Unge søger i dag i stigende grad jobs online, hvor over 600 ledige stillinger nu er samlet hos Ungarbejde.dk. De unge skal dog ikke forvente at få arbejde lige med det samme. Ifølge Ungarbejde.dk skal de unge mellem 13 og 25 år ansøge 10 jobs, før ansættelseskontrakten er i hus. Det kræver mere og mere for de unge helt ned til 15 år at finde det rette fritidsjob. De unge er tvunget til at bruge mere tid på ansøgningen, hvorfor vi hele tiden optimerer ansøgningsprocessen. Udtaler Andreas Fabricius, grundlægger på 22 år.

Ungarbejde.dk har samlet fritidsjobs, studiejobs og elevpladser på portalen, hvor der netop nu er over 47.000 unge jobsøgende unge mellem 13 og 25 år og 1.900 tilmeldte virksomheder. De unge vil i stigende grad konkurrere med hinanden indbyrdes om det næste job.

Vi har nu formidlet over 3.000 jobs til unge, og har sendt over 30.000 ansøgninger og CV'er videre til virksomheder elektronisk. Når der skal 10 ansøgninger til at komme igennem nåleøjet hos en arbejdsgiver, viser det tydelige at de unge er presset til at skrive rigtig gode ansøgning også uden forældrene skal blande sig. Selvom det i snit kræver 10 ansøgninger for at få et job, så gælder kvalitet frem for kvantitet dog stadig. Derfor mener vi hos Ungarbejde.dk, at de unge skal kigge sig selv rigtig dybt i øjnene og vurdere om det virkelig vil have jobbet. Udtaler Andreas Fabricius.

Ungarbejde.dk har udviklet en jobagent, hvor de unge kan tilmelde sig gratis. Den jobsøgende unge indtaster hvilke postnumre arbejdspladsen helst skal ligge i, og hver gang et job uploades med rette kriterier, får de unge en mail med et link direkte til annoncen. Herved øges chancerne for at stå forrest i køen blandt ledige unge.

Jobagenten er udviklet efter stor efterspørgsel fra de unge. Ved at tilmelde sig jobagenten behøves de unge ikke i samme grad overvåge de nærmeste postnumre. Udtaler 20 årige Martin Fabricius, Udviklingschef.

Ungarbejde.dk har investorer bestående af Jesper Buch, stifter af Just-Eat og Mentaline, Carsten Mikkelsen, Crazy Daisy, CULT mv. og Morten Larsen, det er nuværende administrerende direktør i Just-Eat. Ungarbejde.dk har i dag kontorer i Idea House i Vejle og på Klamsagervej i Århus.


Læs mere her

tags: direktør, Århus, Vejle, portal, virksomhed, investor, jobmarked, jobsøgende, arbejdsgiver, ansættelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar