søndag den 27. februar 2011

Lægesekretær uden grænser tør du ta' chancer?

"Lægesekretær uden grænser - tør du ta' chancer "
-er emnet for lægesekretærelevkonferencen november 2010.

Konferencen afholdes udelukkende af lægesekretærelever, påbegyndt deres uddannelse i september 2009 og ansat af Region Midt.

Konferencen er et led i skoleopholdene mellem praktikperioderne, hvor eleverne har fået muligheden for at komme med deres bud på en inspirerende konference, og gøre faget som lægesekretær mere udfordrende.

Emnet i år er valgt ud fra, hvilke muligheder man har som lægesekretær, både under og efter uddannelsen. Der vil være fokus på udvikling, videreuddannelse, udland, motivation og at turde tage springet alt sammen i forhold til faget, men i høj grad også på det personlige plan.

Formålet med konferencen er at motivere og at inspirere tilhørerne (lægesekretærer) til at tage chancer, blive bevidste om sine muligheder samt at udfordre sig selv i hverdagen, ja hele livet!

Konferencen skal sammen med diverse foredragsholdere således bidrage til, at man kan komme i gang med at få realiseret eventuelle drømme, og give et praj om hvor man skal starte. En af foredragsholderne er Lotte Heise med emnet "Kvindeliv på job".

Konferencen afholdes fredag d. 12. november 2010 på Århus Købmandsskole, Sønderhøj 28, 8260 Viby J, i tidsrummet 08.15-14.30. Program for dagen kan ses på www.laegesekretaerudengraenser.dk hvor tilmelding også kan ske.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar