fredag den 25. februar 2011

Lars Larsen søger rekord mange elever

Åbning af nye butikker og fortsat ekspansion betyder, at JYSK i år søger rekord mange nye elever det sker efter sidste års rekordoptag af elever hos Lars Larsens butikskæde.

2011 bliver året, hvor Lars Larsen ansætter historisk mange elever. Over 120 elever har JYSK brug for i år.

Det rekordstore optag sker efter 2010, hvor godt 100 elever blev ansat i butikskæden. 2010 blev også året, hvor antallet af ansøgere var på sit højeste over 1.500 unge mennesker ønskede sig en elevplads i JYSK, og derfor er uddannelsen blevet noget af et nåleøje at komme ind på, fortæller JYSKs uddannelsesleder Jørgen Olsen.

Vi går efter de helt rigtige det skal være unge mennesker med gå-på-mod, vilje og lyst til at ville lære noget og lyst til at arbejde i JYSK. Og vi skal nok få fat i de rigtige, hos JYSK bliver alle taget alvorligt, hvad enten man er chef eller elev. Blandt andet er eleverne med i butikkens bonusordning efter kort tid, siger Jørgen Olsen.

I år er det 32 år siden, at Lars Larsen åbnede sin første JYSK-butik i Århus. Siden er kæden vokset til 1.750 butikker i 34 lande heraf 92 i Danmark.

Hver eneste dag året rundt ansætter JYSK-koncernen tre nye kolleger og åbner tre nye butikker om ugen. Og nogle af de nyansatte bliver altså danske elever, der alle får en oplæringsansvarlig tilknyttet i hver enkelt butik, som sikrer at de bliver blandt de bedst uddannede i dansk detailhandel.

Talentudvikling fra egne rækker har vi traditionelt rigtig god erfaring med. Og med vores vækstplaner skruer vi nu yderligere op for optagelsen af elever, siger Jørgen Olsen.
JYSK Academy, hvor eleverne blandt andet bliver udfordret i naturen, ligger i nærheden af Lars Larsens golfcenter, Himmerland Golf & Country Club. At placere elevuddannelsen der, er en af hemmelighederne blandt sammenholdet hos eleverne, fortæller Jørgen Olsen.

Mange elever sammenligner deres uddannelse hos os som en slags efterskole folk bliver virkelig rystet sammen i Himmerland, når der ikke er tusindvis af tilbud om at gå i byen eller andet lige uden for døren, siger han.

JYSK-ansatte besøger en masse erhvervsskoler i løbet af foråret for at fortælle om kædens elevuddannelse. På www.JYSK.dk/elev kan man læse mere om at arbejde hos JYSK.


Læs mere her

tags: Danmark, 2010, 2011, Århus, uddannelse, JYSK,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar