tirsdag den 8. februar 2011

Ny kommunikationsdirektør

Susanne Hegelund ny kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer

Susanne Hegelund tiltræder 1. marts som kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. Organisationen repræsenterer det samlede danske landbrugs- og fødevareerhverv med 150.000 beskæftigede og en samlet eksport på mere end 100 milliarder kroner årligt.

Susanne Hegelund får ansvaret for 30 medarbejdere i organisationens kommunikationsafdeling og skal i tæt samarbejde med direktion, bestyrelse og branchens øvrige aktører sikre en stærk og troværdig kommunikation fra Landbrug & Fødevarer.

Den ny kommunikationsdirektør kommer med over ti års ledelseserfaring i Danmarks Radio. Her var hun senest chef for TV Avisen, ligesom hun tidligere har været erhvervsredaktør samt chef for den politiske redaktion. Hegelund har desuden været chef for en lang række andre DR-fyrtårne spændende fra radioens Orientering og P1 Morgen over DR2s Deadline til de slagkraftige DR1 programmer Kontant og Magasinet Penge. Susanne Hegelund startede sin karriere som politisk journalist på Berlingske Tidende og kommer til Landbrug & Fødevarer fra en stilling som politisk journalist på TV2 Nyhedernes Christiansborg-redaktion.

- Susanne Hegelund tilfører os en tung erfaring fra medieverdenen, som skal være med til at sikre, at vores fortælling om landbrugs- og fødevareerhvervet anno 2011 når bredt ud, siger Landbrug & Fødevarers administrerende direktør, Carl Aage Dahl. Han lægger desuden vægt på, at den nye kommunikationsdirektør kommer med strategisk ledelseserfaring fra en kompliceret organisation som DR, ligesom hun med sine ti års erfaring som journalist på Christiansborg besidder en vigtig indsigt i det politiske spil.

Landbrug & Fødevarer er resultatet af en fusion i 2010 mellem en række større brancheforeninger inden for landbrugs- og fødevareerhvervet. Branchen har lige nu fokus på, hvordan den kan være med til at løse nogle af de udfordringer, Danmark står over for i de kommende år. Balance, dialog, innovation og viden er i den sammenhæng nøgleord i den danske fødevaresektor, som er et af de erhverv, der skal skabe vækst i det danske samfund fremover.

- Jeg glæder mig til at være med til at sikre, at landbrugs- og fødevareerhvervet kommer højt på listen over fremtidens vækstbrancher, siger Susanne Hegelund, der også ser frem til at parre sin erfaring fra politik og medier med dagligdagens udfordringer i en branche, som mange har en mening om.

For yderligere informationer, kontakt:
Administrerende direktør Carl Aage Dahl 20 15 00 80
Susanne Hegelund 40 32 68 16

Læs mere her

tags: direktør, Danmarks Radio, Danmark, 2010, 2011, radio, politi, TV2, brancheforening, journalist, innovation, Christiansborg, kommunikation, strategi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar