mandag den 23. januar 2012

CBS lancerer ny jobportal

Studerende og virksomheder målretter søgningen
Hjemmesiden tilbyder et mødested for studerende, nyuddannede samt danske og internationale virksomheder.

Det er nu muligt for virksomheder at målrette f.eks. jobopslag og internships for studerende og ramme profiler med netop de kompetencer, som der er brug for. Samtidig får de studerende mulighed for at følge virksomhederne og holde sig orienterede om nye karrieremuligheder hos de virksomheder, som de synes er mest spændende. Det kan give de studerende idéer til alternative veje til drømmejobbet.

Kig også uden for Danmarks grænser
- Både globaliseringen og krisen betyder, at det er vigtigt, at de studerende i højere grad har øjnene åbne for alternative veje ind i virksomhederne. Det kan bl.a. være via projektskrivning, internships og andre aktiviteter. Derudover skal de eksponeres for det jobmarked, der eksisterer uden for Danmarks grænser. Derfor har karriereportalen også et internationalt fokus og giver de studerende mulighed for at få overblik over mulighederne i udlandet, siger karriererådgiver Bella Lea Buono.

Samtidig kan virksomhederne modtage cv?er for matchende kandidater, når jagten på for eksempel en ny medarbejder er gået ind.

Internships og jobopslag fra 40 lande
Pt. kan de studerende finde internships og jobopslag fra cirka 40 europæiske lande, heriblandt Storbritannien, Tyskland og Sverige. Interessen fra de studerende er allerede stor. På de første tre dage efter lanceringen har siden haft over 6.000 besøgende, og 1.500 brugere har allerede oprettet sig med individuelle profiler. CBS Career Center, som står bag siden, har en målsætning om 5.000 registrerede brugere i løbet af den første måned.

Kontaktperson: Karriererådgiver Bella Lea Buono, blb.ea(at)cbs.dk , tlf: 4012 7639

Læs mere her

tags: Storbritannien, Danmark, euro, Sverige, Tyskland, portal, udland, virksomhed, studerende, nyuddanned, jobmarked, jobportal, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar