lørdag den 28. januar 2012

Mangfoldighed på toppen

Helle Thorning-Schmidts regering har varslet kvindekvoter i de danske bestyrelser. Disse tvungne kvindekvoter vil blive en af de største omvæltninger danske erhvervsledere og HR chefer skal håndtere i de næste år. Det bliver desuden en stor udfordring at finde og rekruttere de flere hundrede kvinder der bliver brug for i bestyrelseslokalerne. På nuværende tidspunkt har Carlsberg, Novo Nordisk, Coloplast og Westas Wind Systems alle 0 % kvinder i deres bestyrelser, mens A.P. Møller Mærsk og DSV er tættere på de 40 % der højst sandsynligt bliver målet med henholdsvis 20 % og 29 %.

Gruppen af danske bestyrelseskvinder er ganske lille, hvordan sikrer du at lige præcis din virksomhed rekrutterer de bedste?

Hos Probana tilbyder vi en vifte af stærke, udfordrende og relevante uddannelser indenfor ledelse og HR. Du kan blandt andet vælge en mini MBA, projektlederuddannelsen, erhvervspsykologi eller CSR. Kursusprogrammet er udarbejdet i samarbejde med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration.

MasterClass i Human Ressource Management sætter fokus på de problemstillinger HR kommer til at stå overfor i de kommende år nemlig mangfoldighedsledelse, international konkurrence, talent management og udvikling af arbejdsstyrken. Med denne uddannelse styrkes dine evner til at analysere det dynamiske spil mellem medarbejdere, arbejdsopgaver, jobfunktioner og ledelse internt i virksomheden. Uddannelsen trækker på landets dygtigste HR-folk og undervisningsforløbet er baseret på e-learning og kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen.

Mangler du de rette kompetencer til at klare de udfordringer der følger med tvungne kønskvoter, internationalt samarbejde og den skarpe globale konkurrence?

Læs mere her

tags: Carlsberg, Helle Thorning-Schmidt, uddannelse, virksomhed, Novo Nordisk, regering, erhvervslivet, Mærsk, Coloplast, videregående uddannelse, DSV, konkurrence, sprog, talent management, Probana, Management, psykologi, undervisning, projektleder, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar