mandag den 30. januar 2012

DM i skills: Anker Boye og Claus Holm dyster om at lave den bedste salat

Den 26.-28. januar er der DM i Skills - Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser - i Odense Congress Center. I alt 35 fag stiller op, og knap 200 erhvervsuddannelseselever deltager i konkurrencerne.

En af de 35 konkurrencer er for unge, der er ved at uddanne sig som ernæringsassistenter. Gennem tre dage skal 10 ernæringsassistent-elever konkurrere om at tilberede den bedste og den sundeste mad.

Konkurrencen skydes i gang torsdag kl. ca. 10.30 af Odenses borgmester Anker Boye og tv-kokken Claus Holm kendt fra blandt andet Go?morgen Danmark - der går på scenen og udfordrer hinanden på den gode sunde frokostsalat.

Anker Boye og Claus Holm trækker begge en målgruppe og har så 10 minutter til at blande en salat, de mener, at målgruppen vil have lyst til at spise til deres frokost ud fra de råvarer, der står på bordet.

Herefter udråber overdommeren en vinder, og de to ønsker ernæringssistent-eleverne et godt DM og skyder konkurrencen i gang.

Vinderen blandt de 10 ernæringsassistent-elever kåres lørdag kl. 15.30. Præmien overrækkes af Odenses børne- og ungerådmand Stina Willumsen.

Journalister er meget velkomne ved DM i Skills. Det fulde program for de tre dage kan ses her: http://www.skillsdenmark.dk

Læs mere her

tags: mesterskab, Danmark, Odense, borgmester, uddannelse, råvarer, konkurrence, erhvervsuddannelser,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar