onsdag den 12. september 2012

Mød Jobzonen på HR-messen til oktober

Onsdag d. 3 og torsdag d. 4 oktober 2012 er Øksnehallen i København rammerne for Danmarks største og vigtigste HR-messe, Træfpunkt Human Ressources. Messen er arrangeret af PID-Personalechefer i Danmark i samarbejde med IBC Euroforum, og her vil hele jobmarkedet være repræsenteret.

Interessante talere og dygtige udstillere samles i Øksnehallen

Årets temaer på HR-messen er "Vindermentalitet" og "Værdiskabende HR". Der vil bl.a. være fokus på strategisk HR, og der besøgende vil få praktiske og konkrete værktøjer med hjem, der sikrer at HR-afdelingen bakker op om forretningen og skaber værdi. Desuden vil personligheder som blandt andre Thyra Frank, Bubber, Christina Hembo og Thorkild Thyrring inspirere på det såkaldte Power Corner under emner som "ledelsesstil udover det sædvanlige" og "positivitet og livsglæde- få et bedre arbejdsklima ved hjælp af humor". I 2011 var der ca. 150 udstillere inden for HR, rekruttering og jobbranchen, og messen havde mere end 2400 besøgende i løbet af de to dage, messen stod på.

Igen i år er Jobzonen repræsenteret med en spændende stand. Jobzonen står klar til at fortælle besøgende om
jobmarkedet og om, hvordan man får det hurtigste rekrutteringsforløb. Der vil desuden være spændende konkurrencer på Jobzonens stand.

Vi glæder os til at møde dig på Træfpunkt Human Ressources 2012.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, København, Bubber, 2012, ledelsesstil, strategi, jobmarked, Personalechef, arbejdsgiver, konkurrence, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar