mandag den 10. september 2012

Ny på uddannelse: Undgå at blive en dropout

Op mod 20.000 nye studerende dropper ud af deres videregående uddannelse hvert år. På kurset Effektiv Studiestart, som afholdes i København i september, kan alle studerende lære at bruge hjernen så det bliver nemmere at komme igennem sit studie.

De færreste danske studerende har lært at lære. De har lært at læse og skrive, men ikke lært, hvordan deres hjerne hurtigst muligt tilegner sig, bearbejder og husker informationer. Ny hjerneforskning giver dog klare svar på dette, og det er noget, som alle kan lære.

Kurset Effektiv Studiestart lærer de studerende, hvordan de hurtigt får overblik og hurtigt kommer igennem over deres pensum, hvordan de bedre husker det, og hvordan de kan bruge deres viden effektivt til en eksamen udtaler Mads Brøbech, underviser og ejer af firmaet Apprehendo.

Netop i disse dage starter over 60.000 unge på deres nye videregående uddannelse. De er glade, spændte og forventningsfulde. Men op mod 33% (20.000!) af dem vil inden for de første 3 år forlade deres studie. Mange tager dette valg, fordi de føler sig presset på deres studie.

Det er konsekvensen af, at de aldrig har lært at lære, noget som de videregående uddannelser forventer, at de kan, når de starter. Med de mange nedskæringer på uddannelserne, er det et område, som ikke tildeles mange ressourcer, og det er derfor jeg sætter fokus på dette siger Mads Brøbech

Effektiv Studiestart handler ikke om studieteknik, men om at lære hjernen at lære.
På www.brughjernen.dk udbydes flere kurser (Hurtiglæsning og Mindmap), som hjælper den studerende med at komme hurtigere igennem sit studie, så der bliver mere tid til familie, arbejde og fritidsaktiviteter.

Underviseren, Mads Brøbech, er den eneste dansker, som er udlært af verdens førende underviser i brug af hjernen, Tony Buzan. Mads Brøbech ejer virksomheden Apprehendo, som lærer studerende og vidensmedarbejdere at bruge hjernen bedre, så de bliver mere effektive i deres hverdag.

For mere information:
Mads Brøbech
Telefon: 26139890
Mail: mads@apprehendo.dk

http://www.brughjernen.dk/kurser/effektiv-studiestart/
www.facebook.com/BrugHjernen






Læs mere her

tags: København, uddannelse, virksomhed, studerende, videregående uddannelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar