lørdag den 1. september 2012

Snart rejsegilde på Hørby Efterskole.

Byggeriet af skolens nye multisal skrider frem og således er spærene på den nye bygning nu på plads, og der mangler kun de sidste forstærkninger i tagkonstruktionen, inden der kan holdes rejsegilde for håndværkere samt skolens elever og personale.

Multisalen er centrum i første del af byggeriet, der forventes afsluttet i den første del af efteråret, inden byggeriets anden del renovering af skolens pejsestue samt omkringliggende lokaler påbegyndes.

Et af målene med byggeriet er at Hørby Efterskoles bygningsmasse i højere grad tilpasses til den pædagogik, der i hverdagen praktiseres på skolen, hvor tankerne om de mange intelligenser og elevernes forskellige læringsstile er i fokus.

Det betyder, at det traditionelle klasseværelse med plads til tre rækker borde, et kateder og et antal stole efterhånden er ved at være udrangeret og erstattet af forskelligartede rum, der tilgodeser elever, som har brug små, men trygge omgivelser at arbejde i, mens andre rum skal værre store og have masser af muligheder for forskellige indretninger til de elever, der arbejdes bedst med mennesker og masser af liv omkring sig.

Alt imens bygningerne rejses arbejder efterskolens nye elevhold med at blive fortrolige med såvel deres læringsstil som de forskellige tilgange til læring, så de har et godt udgangspunkt til årets skolearbejde.

Læs mere her

tags: klasseværelse, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar