torsdag den 28. februar 2013

Jobsøgende kan nu på Jobsøgningsguide finde stillinger fra Ofir.dk

På jobsøgningsguide.dk kan ledige eller jobsøgende finde alt, hvad de har brug for i forbindelse med jobsøgningen. Nu kan de også finde jobbet.

Besøgende på netværksportalen www.jobsøgningsguide.dk, stedet hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes, vil fremover blive mødt af en ny service. Jobsøgningsguide.dk har nemlig indgået samarbejde med jobportalen Ofir.dk, som dagligt leverer stillingsopslag fra virksomheder i hele landet. Det betyder, at brugere af Jobsøgningsguide.dk ikke kun vil kunne finde informationer om og værktøjer til jobsøgningen de bliver også præsenteret for en række jobs, som måske i sidste ende kan føre til ønskejobbet.

Netværkschef Kim Soelberg Jørgensen er glad for den nye aftale med Ofir.dk, som føjer endnu en dimension til Jobsøgningsguide.dk: Besøgende på vores portal er jo i udgangspunktet jobsøgende i en eller anden grad. Og hvad ville så være mere naturligt at tilbyde end en service, hvor de sammen med inspiration til jobsøgningen også får præsenteret ledige jobs på et sølvfad. Vi er glade for det nye samarbejde med Ofir.dk og håber, at vores brugere derigennem bliver opmærksomme på nogle jobs, som de måske ellers ikke ville have fundet frem til .

Servicen kan allerede nu benyttes via en Ofir Jobboks på forsiden af Jobsøgningsguide.dk, og den linker direkte videre til Ofir.dk, hvor det er muligt at søge mere specifikt efter job segmenteret efter kategori, virksomhed, geografi, vilkår eller afstand. Segmenteringen kan desuden bruges til at skræddersy en jobagent, der sikrer modtagelse af nye jobannoncer på e-mail, når de valgte kriterier for et job er opfyldt.

Find flere jobs på www.ofir.dk, hvor du også har mulighed for at oprette dit CV, så virksomhederne kan finde dig direkte.


Læs mere her

tags: portal, virksomhed, jobannonce, jobportal, jobsøgende, arbejdsgiver, Jobsøgning, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar