onsdag den 6. februar 2013

Ledige studiepladser på naturvidenskab på RUC

oskilde Universitet har øget optaget på de naturvidenskabelige studier med 25 pct. Alligevel kan RUC tilbyde ledige pladser til studerende, der ønsker at studere naturvidenskab på RUC f.eks. et særligt tilrettelagt studieforløb inden for det biomedicinske område.

For at komme i betragtning til de ledige pladser skal man søge om optagelse på RUC s Naturvidenskabelige Basisstudium, hvor man via kursus- og projektvalg specialiserer sig i fagene Molekylærbiologi og Medicinalbiologi. Medicinalbiologi på RUC varetages i et samarbejde mellem RUCs forskere og hospitalerne i Roskilde og Næstved (se www.ruc.dk/bmt/).

Optagelsen på det naturvidenskabelige område stiller ikke specielle karakterkrav.

Studieleder Tove Atlung: Specialiseringen på det biomedicinske område er et relativt nyt studietilbud på RUC med rigtig gode beskæftigelses-muligheder. Vi vil naturligvis gerne have besat de ledige pladser, især fordi vores færdige kandidater klarer sig rigtigt godt og mange fortsætter i et ph.d.-studium.

Herudover tilbyder RUC en lang række andre muligheder inden for naturvidenskab og med mulighed for at skabe sin egen faglige profil gennem valg af projekter og kurser.

Det kan f.eks. være inden for miljøplanlægning, miljøbiologi og geografi; molekylærbiologi, medicinalbiologi og kemi; kemi og matematik; eller Man kan også læse bacheloruddannelser med andre fagkombinationer også med ét fag fra et andet hovedområde f.eks. journalistisk, hvor der endnu er få ledige pladser med forhåndstilsagn.

RUC s kandidater finder typisk beskæftigelse inden for forskning, innovation, rådgivning og undervisning.

De nye studerende starter den 23. august og det er stadig muligt at få en af de ledige pladser. Så hvis studiedrømmene kan rumme en 22 minutters togtur fra Hovedbanegården, så er der frem til d. 18. august stadigt åbent for tilmeldinger, læs mere her: miljø, ressourcer og produktion med kombinationer afmolekylær medicin og biokemi med fagenemodellering i naturvidenskab med fagene fysik,IT i naturvidenskab med datalogi og et andet naturvidenskabeligt fag.

Læs mere her

tags: hospital, uddannelse, Næstved, medicin, Næstved, Roskilde, kemi, journalist, naturvidenskab, videnskab, undervisning, studerende, beskæftigelse, innovation, miljø, biomedicin,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar