tirsdag den 12. februar 2013

Udvikling skaber 302 nye studiepladser på KEA - Københavns Erhvervsakademi

I dag modtager 1418 studerende positivt svar om optagelse på KEA. Det svarer til 302 nye studiepladser, og er en stigning på 27 % i forhold til juli 2009.

At vi er i stand til at byde så mange nye studerende velkommen på KEA ser jeg som et klart tegn på, at KEA udvikler sig i den rigtige retning. Vi er fleksible nok til at rumme de 302 nye studiepladser og samtidig sikre en høj kvalitet i uddannelserne udtaler rektor Ingo Østerskov.

Vi skaber viden, der virker i dialog med erhvervene. Og det har de studerende forstået værdien af forsætter Ingo Østerskov.

Billedet er entydigt. Det er alle uddannelserne på KEA, der i år kan meddele om vækst i optaget. De nye studiepladser er et resultat af nye professionsbacheloruddannelser og ikke mindst en løbende kvalitetssikring af de eksisterende uddannelser. F.eks. er den traditionelle datamatikeruddannelse blevet opdateret i en mere moderne version under navnet Computer Science . Denne uddannelse melder om en vækst i optaget på 47 % i år på KEA.

Vi kan sikre at de mange nye studerende får en uddannelse, der matcher erhvervslivets kompetencebehov. Vi glæder os til at byde dem alle velkommen i september. De skal være forberedt på en fed rejse i et studiemiljø hvor kreativitet og nye tidssvarende løsninger sætter dagsordenen slutter Ingo Østerskov.

Læs mere her

tags: 2009, uddannelse, erhvervslivet, kreativ, studerende, rektor, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar