onsdag den 2. oktober 2013

Career Centre tilbyder flere virksomheder partnerskab

Med et nyt partnerskabskoncept vil CBS Career Centre bygge bro mellem langt flere virksomheder og studerende.

Inviter studerende til et event på campus eller få et auditorium opkaldt efter din virksomhed. Det er to af tilbuddene i en pakke, som CBS Career Centre tidligere har haft stor succes med at tilbyde en gruppe af virksomheder.

Nu skal mange flere virksomheder have adgang til de aktiviteter, som er med til at skabe kontakt mellem virksomheder og studerende. Fra 2014 træder det nye koncept i kraft.
- Målet med det nye koncept er at repræsentere erhvervslivet bredere på CBS. Vi vil gerne samarbejde med flere virksomheder, både store og små. Hermed vil de studerende få præsenteret forskellige virksomheder, som kan blive deres fremtidige arbejdsplads, siger teamleder i Career Centre Mette Bay Holm.

Med det nye koncept bliver det nemmere for flere virksomheder at lave aktiviteter med de studerende og rekruttere potentielle kolleger. Virksomhederne kan nu vælge enkelte aktiviteter ud i stedet for at takke ja til en hel pakke. På den måde bliver tilbuddet mere gennemsigtig, forklarer Mette Bay Holm.

Studerende efterspørger et bredere udsnit af virksomheder
Finans- og konsulenthuse er stærkt repræsenteret blandt CBS s partnere lige nu, som tæller i alt 21 virksomheder. Det har været en stor succes både for de studerende og virksomhederne, fremhæver Mette Bay Holm. Mange studerende har imidlertid givet udtrykt for, at de ønsker at se et bredere udsnit af virksomheder.

- De studerende vil gerne lære en bred vifte af virksomheder at kende. Nogle har efterspurgt aktiviteter med kommunikationshuse og reklamebureauer for eksempel, siger Mette Bay Holm.
De næste måneder afholder CBS s Career Centre møder med de nuværende partnere og potentielle fremtidige samarbejdspartnere.

Læs mere om aktiviteterne og partnerskabskonceptet her.
For flere informationer kontakt teamleder i Career Centre, Mette Bay Holm, careercentre@cbs.dk, +45 3815 2026

Læs mere her

tags: virksomhed, erhvervslivet, campus, kommunikation, studerende, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar