søndag den 13. oktober 2013

CBS studerende lancerer internetportal, som gør det muligt at vurdere studier i et offentligt forum

Ny internetportal for alle universitetsstuderende sætter fokus på transparent information i uddannelsessammenhænge. Portalen gør det muligt at vurdere universiteter, studie programmer og fag samt læse om medstuderenes erfaringer.

Missionen for denne internetportal er at gøre offentlig information omkring studier mere tilgængeligt og transparent. I dag kan det være svært at finde information om et studie, som ikke er forfattet af universiteterne selv. Dette kan være et stort problem da det ofte er studerendes egne erfaringer, som kommer tættest på hverdagen på studiegangene og derfor er værdifuld information for andre medstuderende, når der skal træffes beslutninger for fremtiden.

En løsning for studerende som ikke går på kompromis!

Studytaings.com sætter blot rammerne. De studerendes autentiske erfaringer og deres villighed til at dele dem med resten af portalen, fungerer som omdrejningspunktet for indholdet på siden. Studyratings.com er derfor lavet af studerende og for studerende. Teamet bag portalen håber derfor at så mange som muligt vil dele deres erfaringer da det vil øge medstuderendes mulighed for, proaktivt at indsamle relevant information om studier, før de træffer beslutninger.

Hvem kan bruge det og hvad vurderes præcist

Vores service er rettet mod alle nuværende universitetsstuderende samt gymnasieelever, som planlægger en videregående uddannelse. Universitetsstuderende kan både dele deres erfaringer og nyde gavn af andres erfaringer, mens gymnasieelever kan blive inspireret af nuværende universitetsstuderendes oplevelser, inden de ansøger om optagelse. Dette vil forhåbentligt skabe bedre rammer for et rigtigt studievalg og nedbringe frafaldsprocenterne på diverse studier.

Læs mere her

tags: internet, uddannelse, portal, universitetsstuderende, studerende, videregående uddannelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar