onsdag den 30. oktober 2013

Lean som karrierevej

Flere og flere gør Lean til deres nye karrierevej og levebrød. Mange af landets største konsulenthuse rekrutterer i denne tid folk, der har specialiseret sig inden for lean til topkonsulentstillinger, ex. Accenture, se www.probana.com/lean.asp. Lean-arbejdsformen vinder i stigende grad indpas i virksomheder i dag. Det er blevet en fantastisk karrierevej for mange. Grundidéen bag Lean er at sikre, at alle aktiviteter tilfører værdi til kunderne med et minimum af organisatorisk spild og det mest optimale flow i arbejdsgangene. På papiret er Lean et trylleord, men at implementere Lean er et betydeligt forandringsprojekt. Det kræver ejerskab i topledelsen, fokus på forandringsledelsen, opbygning af en Lean-kultur og ikke mindst dybdegående kendskab til Lean metoder og værktøjer. Bliv klædt på til at gennemføre effektive Lean-projekter og styrk virksomhedens udvikling, vækst og resultater... Som de første i landet, har Aktiv Kurser / Probana fornøjelsen af at introducere Lean Konsulentuddannelsen, se www.probana.com/lean.asp .

Uddannelsen giver et unikt indblik i samtlige principper for Lean, og deltagerne lærer at forstå de ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer, Lean medfører. Lean konsulentuddannelsen giver den grundlæggende viden om principper og -værktøjer, som er en forudsætning for, at man kan gennemføre Lean-processer. Lean Konsulentuddannelsen er et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb for både konsulenter, personaleansvarlige og ledere på alle niveauer, der ønsker at sætte spark i deres karriere. Og i deres virksomheder. Undervisningen giver en solid teoretisk og praktisk indføring og træning i Lean principperne og metoden i relation til internt og eksternt konsulentarbejde.

Lean konsulentuddannelsen er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de mest centrale områder og færdigheder inden for ledelse, effektivisering, psykologi, kommunikation og feedback. Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne viden om de principper og -værktøjer, som er en forudsætning for, at iværksætte og gennemføre Lean-processer.

Læs mere på www.probana.com/lean.asp

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, Probana, psykologi, kommunikation, Konsulentuddannelsen, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar