søndag den 13. oktober 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Gul overenskomst giver ringere vilkår til kokke og stuepiger

Ombudsmanden vil kulegrave arbejdsskadesager
Folketingets ombudsmand iværksætter en undersøgelse om sagsbehandlingen i Arbejdsskadestyrelsen. Det sker efter anklager om usaglige afgørelser, som ifølge ombudsmanden kan udgøre »et alvorligt retssikkerhedsproblem«.Foto: Kim Haugaard
Læs mere her

Topkvinder fra udlandet indtager bestyrelserne
Halvdelen af kvinderne i bestyrelserne i de største danske aktieselskaber er fra udlandet. Et erfarent bestyrelsesmedlem siger, at de danske kvinder er der, men langt de fleste af dem har et CV, der er for blødt til bestyrelsesarbejde.
Læs mere her

Canadas Buffett griber BlackBerryen
Prem Watsa havde kun håndører på lommen, da han for 42 år siden forlod Indien. Siden har han fået tilnavnet »Canadas Warren Buffett«. Nu er det den hårdt prøvede smartphone-producent BlackBerry, han ser potentiale i.
Læs mere her

Gule fagforeninger anker sjældent medlemmers skadesager
De såkaldte gule fagforeninger anker kun i få tilfælde tabte sager om arbejdsskader, viser statistik.Foto: Bax Lindhardt
Læs mere her

Loyale medarbejdere bliver på samme pind
Hver femte ansatte over 50 år på det private arbejdsmarked har haft det samme job mere end 15 år. Unge flytter stadig rundt.
Læs mere her

Med leg skal land bygges
Som en afveksling fra lårtykke lovbøger tog 36 jurastuderende i deres sommerferie ud for at spille rollespil i den virkelige verden.Foto: Linda Kastrup
Læs mere her

Advokaterne kommer indefra
De store advokathuse kæmper om at få fingre i de bedste studerende. Kampen går dog i lige så høj grad den anden vej, og her handler det om at have foden indenfor – langt de fleste hentes nemlig fra egne rækker.
Læs mere her

Han skal give os det gode liv
Henrik Lehmann Andersen er netop blevet ny direktør for Nordea-fonden. En af hans hovedopgaver bliver at gøre fonden, der består af en pengetank på 11 milliarder kroner, mere kendt.
Læs mere her

Gule fagforbund har ingen adgang på erhvervsskoler
På en række erhvervsskoler får kun LOs forbund lov til at tale med eleverne, mens de såkaldt gule forbund bliver afvist. Demokratisk problem, mener Krifa.
Læs mere her

Gul overenskomst giver ringere vilkår til kokke og stuepiger
Ansatte på restauranter og hoteller, der har overenskomst med Kristelig Fagforening, har på langt de fleste områder ringere ansættelsesvilkår end ansatte på en 3F-overenskomst, konkluderer forskningsrapport.Foto: Kim Haugaard
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar