torsdag den 24. oktober 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Sådan opnår du højere løn

Ingeniørstuderende dropper udlandet
Emner Studerende http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ingenioerstuderende-bliver-hjemme-609 Færre og færre ingeniørstuderende kommer til udlandet i forbindelse med deres studie, viser tal fra Danmarks Statistik. En bekymrende udvikling, mener Ingeniørforeningen. Jobfinder
Læs mere her

Endnu en kvinde nupper CFO-post
DONGs nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er seneste medlem af en eksklusiv klub af kvindelige CFOer i store danske virksomheder.
Læs mere her

Jens Hesselberg Lund. DSV
Han har aldrig studeret full time med næsen i bøgerne. Vejen frem for Jens Hesselberg Lund til posten som finans- direktør eller CFO for transport- og logistikkoncernen DSV er af den gamle skole.Han begyndte som revisorelev i Esbjerg og uddannede sig ved siden af. Det kostede rigtigt mange timer, men har ifølge ham selv været hele investeringen værd. Det er farligt, hvis det hele bliver for akademisk. Det er bedre at have prøvet det selv, lyder filosofien fra Jens Hesselberg Lund.
Læs mere her

Novo-chef løber med titlen som årets CFO
Jesper Brandgaard fra Novo blev i går kåret som årets CFO i et tæt opløb med CFOer fra DSV og Novozymes.
Læs mere her

Benny D. Loft, Novozymes
Det er langt sjovere at være ude i virksomhederne og selv være med til at skabe resultaterne. Efter ti år hos PwC og en tung titel som statsautoriseret revisor var Benny Loft ikke i tvivl: Tiden var kommet til at springe over på den anden side af bordet.Det blev til et job som funktionschef i Novo Nordisk tilbage i 1998. Da koncernen blev delt i to, fulgte Benny Loft med over i Novozymes som chef for finanserne. For syv år siden kunne han så begynde at smykke sig med titlen executive vice president og CFO for Novozymes.
Læs mere her

Jesper Brandgaard, Novo Nordisk
Det kan være svært at få tiden til at slå til, når døgnet kun har 24 timer. Det store svendetykke for Jesper Brandgaard kom, da han tilbage i begyndelsen af dette årtusinde var ansvarlig for delingen af landets største medicinalkoncern, så den blev til Novo Nordisk og Novozymes.
Læs mere her

Sådan opnår du højere løn
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/saadan-opnaar-du-hoejere-loen-616 Vær velforberedt, fokuser på din egen indsats og brug chefens vurdering af din præstation som argument. Sådan lyder rådene fra svensk ingeniør-forening. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar