fredag den 25. oktober 2013

Ny bog, der vil holde liv i forandringen

Der har I mange år været fokus på forandringer i virksomhederne. Medarbejdere og ledere introduceres i et stadigt hastigere tempo for større forandringer. De præsenteres som regel med en større fanfare, så der i starten hersker euforisk energi. Det er meget normalt, at have møder, undervisning, balloner, konkurrencer, artikler i nyhedsbreve, plakater og film. Der skal ekstern energi til for at fange alles opmærksomhed i den travle hverdag.

Men når ballonerne er sprunget, konkurrencerne er afgjort og undervisningen er afsluttet, begynder nye ting at trænge sig på og trække i medarbejdernes opmærksomhed. Den eksterne energi kan ikke fastholde forandringen. Der kræves en helt anden energikilde: Naturlig energi.

Grundperspektivet er, at den eksterne energi skal føre til en intern, naturlig energi hos den enkelte medarbejder:

Ekstern energi er en nødvendighed ved opstart af alle større forandringer.
Den eksterne energi skal hurtigst muligt erstattes med naturlig energi, for at holde liv i forandringen.

Bogen er en del af bog- og film-serien FISH!, som er produceret af ChartHouse Learning i USA med fiskemarkedet Pike Place Fish som inspirationskilde.
Bogen rummer en række energibevarende anbefalinger til virksomhedens interne arbejde med forandringer, anbefalinger og ideer, som guider forandringens interessenter i mål.

Yderligere information om forandrings-modellen kan fås ved at kontakte turguide Michael Meinhardt, FISH! i Danmark moving you. Telefon 28 55 95 79.

FISH! STICKS Hold liv i forandringen. Stephen C. Lundin, John Christensen og Harry Paul.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, virksomhed, energi, undervisning, energikilde, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar