onsdag den 26. februar 2014

Ny test kan bestemme lugten i bageriet

Dansk konsulentfirma har udviklet en ny test, der bestemmer lugten i bageriet. Nu kan alle få vished for om arbejdspladsen er præget af god eller dårlig stemning.
Enhver leder og enhver medarbejder kan nu på nogle få minutter få vished om, hvorvidt hans eller hendes arbejdsplads er præget af en god stemning eller af en dårlig stemning.

Testen kan bruges af én person, af par, af team og af ledergrupper. Og efter testen kan man vælge, at tage sine forholdsregler: At brokke sig, at flygte til et nyt job eller AT GØRE NOGET VED DET.

Med testen er det muligt at opdage, at virksomheden kan præstere bedre. Herefter er der blot nogle ting man skal holde op med og nogle ting man skal begynde på.

Med testen er det også muligt at opdage, at virksomheden befinder sig i superligaen. Så er der blot nogle ting man skal gøre, for at holde liv i situationen.

Få hjælp
Konsulentfirmaet bag testen kan hjælpe virksomheden videre, så lederne og medarbejderne selv kan komme i gang med at bestemme LUGTEN I BAGERIET.

Kontakt konsulentfirmaet Moving YOU på telefon 28 55 95 89 og læs mere via dette link http://www.jobogide.dk/downloads-45/tag-testen-ka-du-li-lugten-i-bageriet-p438


Læs mere her

tags: virksomhed, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar