onsdag den 12. februar 2014

Tag på date med uddannelsesinstitutionerne

De unge kan komme på date med uddannelsesinstitutionerne i Esbjerg og lære fremtiden bedre at kende!
I kølvandet på Valentinsdag afholder Studiebyen Esbjerg Åbent Hus arrangement på fire af byens videregående uddannelsesinstitutioner d. 21. og 22. februar. Her kan de unge opleve 60 videregående uddannelser fra deres mest galante side.

I tidsrummet 8-15 fredag og 10-15 lørdag bliver der åbnet for de bedste studier, de fineste kantiner og de mest inspirerende omgivelser. Der vil være mulighed for at opleve finurlige kemishows og høre spændende fortællinger om studielivet og uddannelserne fra nogle af de nuværende studerende. Uddannelsernes studievejledere, vil være til stede for at besvare spørgsmål om studievalg og meget mere. De tidligere studerende, kommer og giver et indblik i jobmulighederne efter uddannelsen.

Så mon ikke det igen i år ender med god kemi mellem rekordmange nye studerende og deres fremtidige uddannelsessted i Esbjerg

Esbjerg har hele pakken
Der er stor grund til at glæde sig til en dag i selskab med Esbjergs uddannelser. Udover, at de unge får et indblik i hvordan deres fremtid kan se ud, kan de også møde Studiebyen Esbjergs kampagneteam "De Røde Løbere". "De Røde Løbere" er selv studerende og er med til at arrangere mere end 80 gratis events for medstuderende i Esbjerg.

Michael Bach, der er fysioterapeutstuderende og en af de "Røde Løbere", mener at Esbjerg som by har hele pakken med byliv, masser af butikker, cafeer og sportstilbud! "Det er fedt, at der bliver gjort meget for de studerende i byen. Der er mulighed for at komme gratis til fodbold, håndbold, stand-up og koncerter, og jo flere studerende, der er i Esbjerg, jo sjovere bliver de tilbud for os alle sammen", siger Michael, der ikke kunne forestille sig at studere i en anden by.

Som et tvist på årets tiltrækningskampagne, lokker Studiebyen Esbjerg med et studiejob som 'Rød Løber". Ifølge kampagnen er der tale om Danmarks fedeste studiejob, som tydeligvis også er lidt svært at komme i nærheden af. Kampagnefilmene kan ses på studiebyenesbjerg.dk.

Se hele programmet for Åbent Hus på: aabenthus.studiebyenesbjerg.dk

Kontaktinformation:

Studiebyen Esbjerg:
Lasse Lietzen Jensen på tlf. 22 45 01 51 eller mail: laj@eeu.dk

University College Syddanmark:
Marianne Keldorff på tlf. 72 66 28 82 eller mail: mkel@ucsyd.dk

Erhvervsakademi SydVest:
Britta Bendix Jensen på tlf. 41 77 57 23 eller mail: bbj@easv.dk

Aalborg Universitet Esbjerg:
Tove Morell på tlf. 99 40 77 19 eller mail: morell@staff.aau.dk

Syddansk Universitet Esbjerg:
Birgit Jahn på tlf. 65 50 15 01 eller mail: bija@sdu.dk



tags: Danmark, Esbjerg, uddannelse, håndbold, fodbold, Aalborg, Aalborg Universitet, koncert, kemi, jobmuligheder, Syddansk Universitet, studievejleder, studerende, uddannelsesinstitution, videregående uddannelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar