torsdag den 24. juli 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Landmændenes stærke forkæmper

Chefen lader vreden gå ud over de svageste
Emner Ledelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/chefen-lader-vreden-gaa-ud-over-de-svageste-1977 Medarbejdere, som ikke svarer igen og har ringe opbakning fra kollegerne, får alle skideballerne, når chefen er presset, viser nyt studie. Jobfinder
Læs mere her

Ja tak til digitale udfordringer og verdens vidder
Berlingske Business har hver dag fokus på topchefer og andre beslutningstagere. Nu vender vi projektørlyset mod os selv. Hvem er journalisterne bag Business? Følg med over de næste uger og få et indblik i Business-journalisternes eget liv og levned.Foto: Niels Ahlmann Olesen
Læs mere her

Jobcenter sender fuldtidsansat på jobjagt
En fuldtidsansat maskinarbejder er blevet sat til at lede efter et nyt job på grund af en bureaukratisk detalje i kontanthjælpsreformen.
Læs mere her

Ja tak til digitale udfordringer og verdens vidder
Berlingske Business har hver dag fokus på topchefer og andre beslutningstagere. Nu vender vi projektørlyset mod os selv. Hvem er journalisterne bag Business? Følg med over de næste uger og få et indblik i Business-journalisternes eget liv og levned.
Læs mere her

Landmændenes stærke forkæmper
Nordmændenes snak om boykot af det danske svinekød er helt ude af proportioner, mener formanden for landmændene, Martin Merrild.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar