tirsdag den 1. juli 2014

Få et glimt af årets videnskabsfestival i Carlsberg Byen

Folkeskoleelever fik vækket deres indre iværksætter til live. Aflagt tøj blev redesignet, så ejeren gav sine nye, bæredygtige klæder en chance. Se billeder fra videnskabsfestivalen Science in the City, hvor CBS' forskningsprojekter bød besøgende op til leg. - Konceptet er gangske simpelt; vi laver ure ud af ikoniske genstande. Vi omdanner gamle biler til ure, siger 25-årige Jonathan Kamstrup i et hastigt tempo.

Han er tidligere studerende fra Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE), CBS. På fem minutter skal han fremlægge sin forretningsidé for en dommer og et større publikum, som er mødt op i det såkaldte Halmlager i Carlsberg Byen til videnskabsfestivalen Science in the City.

Jonathan er én af tre entreprenører fra CSE, der præsenterer sin idé. Konceptet er hentet fra det engelske tv-program 'Dragons' Den', hvor iværksættere dyster om at vinde et større beløb til at realisere deres opfindelse.

Eventet 'Step into the Dragons Den' er et af flere, som CBS står bag på festivalen. Alle generationer er inviteret til at engagere sig i forskningens univers og få et indtryk af, hvad universiteterne arbejder med.



Læs mere her

tags: Carlsberg, videnskab, studerende, forskningsprojekt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar