onsdag den 2. juli 2014

Gejst og cross

Teambuilding–selskabet Gejstgruppen tilbyder nu cross–kørsel på 600 meter bane ved Højen.

Der er fart over feltet og fuld action på, lyder det begejstret fra Maya Stensdatter Torp. Hun er indehaver af event– og teambuildingfirmaet Gejstgruppen. Og inden hun fortæller om firmaets nyindkøbte crossmaskiner, fejer hun en udpræget misforståelse af banen: – Piger synes, at det er skide sjovt. Det er bestemt ikke kun for mænd og drenge, siger hun. Gejstgruppen holder til i Højen, hvor selskabet siden sin etablering sidste år, har tilbudt diverse kurser og events. Crossbanen er også blevet brugt, men i forbindelse med indkøbet af nye maskiner, håber selskabet at få lidt mere fokus på dén del af tilbudene. – Banen har ligget her i 15 år, og vi har da også brugt den. Men fra omkring 11. februar vil vi arrangere fyraftens cross hver onsdag. Her kan virksomheder og private melde sig til og komme herud at køre, lyder det fra udviklingskonsulent Martin Prang. Det er tænkt som et tilbud lidt på linie med bowling. Bare sjovere, tilføjer Maya Stensdatter Torp.

Luft under hjulene
De nyindkøbte maskiner, såkaldte BoCarts, er dansk produceret og de er ekstremt holdbare. Jeg har selv testet dem en hel dag på banen, hvor de virkelig blev kørt hårdt, siger Martin Prang og tilføjer smilende: Det er nu et godt job, jeg har. Banen, der er knap 600 meter lang byder på adskillige kurver og bakker. Nogle gange slipper crosseren med alle fire hjul, så den faktisk flyver, siger Martin Prang.

Gejstgruppen arbejder primært med kurser og teambuilding. Så den nye satsning ligger lidt udenfor virksomhedens normale linie. Det er mere Action Parklignende, end det vi plejer at lave. Og vi skal selvfølgelig passe på, at vi ikke svækker vores professionelle omdømme og brand. Men omvendt kan en god gang fyraftenscross også bruges som teambuilding. Og når vi nu har så god en bane, ville det da være synd og skam, hvis ikke vi sørgede for at få den brugt, siger Maya Stensdatter Torrp.
 

Læs mere her

tags: virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar