mandag den 21. juli 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Shakespeare og skateboard

Aarhus Universitet klar til videoundervisning i differentialligninger
Fra næste semeste kan studerende på Aarhus Universitet tage kurser i blandt andet matematik på video.
Læs mere her

Hundredvis vil have sager om arbejdsskader genoptaget
Efter Arbejdsskadestyrelsen i juni fik alvorlig kritik for sin sagsbehandling, har over 500 borgere henvendt sig for at få deres sager genoptaget. Styrelsen forventer endnu flere henvendelser.
Læs mere her

Sommerheden giver ikke fri fra jobbet
Mange danskere har sikkert allerede tænkt tanken i sommervarmen, men nej, der er ikke noget, der hedder varmefri. Arbejdspladsen skal dog sørge for koldt vand og tålelige temperaturer.Foto: Richard Sylvestersen
Læs mere her

Eks-medarbejdere dømt til at betale 100.000 kr. for LinkedIn-brøler
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/medarbejder-risikerer-boede-paa-100000-kr-linkedin-broeler-1956 To tidligere medarbejdere fra et energiselskab opdaterede deres LinkedIn-profiler med navnet på en ny arbejdsgiver, inden deres konkurrenceklausuler udløb. Det må man ikke, har retten fastslået. Jobfinder
Læs mere her

Hver sjette virksomhed lukker i sommerferien
Hver sjette virksomhed i Danmark holder ferielukket i én eller flere uger, viser en ny undersøgelse. Organisationen Lederne mener, den globale konkurrence er årsag til, at der ikke er flere, som holder sommerlukket.
Læs mere her

Shakespeare og skateboard
Berlingske Business har hver dag fokus på topchefer og andre beslutningstagere. Nu vender vi projektørlyset mod os selv. Hvem er journalisterne Bag Business? Følg med over de næste uger og få et indblik i Business-journalisternes egne liv og levned.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar