lørdag den 26. juli 2014

Skab balance og harmoni i livet

Fashion Feng Shui – The Power of Dressing with Intention

Den østlige del af filosofien bag positivt energi flow er ikke længere kun til møbler eller til brug i boligen. Nu er der kommet en ny drejning på en gammel tradition. Begrebet Feng Shui er blevet omdefineret til brug på et langt mere personligt plan, som indvirker på hvordan vi klæder os, og hvad vi tiltrækker i vores liv. Din påklædning påvirker din personlige "chi" (personlig energi), og kan forbedres og styrkes ved brug af Feng Shui.

Dette nye udvidede begreb kaldes Fashion Feng Shui. Else Gammelgaard Madsen fra Nyt Image er netop vendt hjem efter 3 dages træning i Wien hos skaberen af Fashion Feng Shui, Evana Maggiore. Maggiore er Feng Shui Master og international prisbelønnet Image Konsulent. Maggiore og hendes forretningspartner, Louise Elerding, begyndte at anvende Fashion Feng Shui til personligt image i slutningen af 90´erne og de beskriver Fashion Feng Shui som en holistisk metode til at skabe harmoni og balance. Else Gammelgaard Madsen bliver den første Image Konsulent i Danmark og Skandinavien der uddannes som Fashion Feng Shui Facilitator hos Fashion Feng Shui ® International, LLC.

Else Gammelgaard Madsen har arbejdet som Image Konsulent siden 1993. Erfaringerne fra de mange image konsultationer gennem årene, gav hende efterhånden en følelse af, at der manglede noget meget vigtigt i værktøjskassen for image konsulenter. Vores tøj skal altid passe til vores kropsform, farver, livsstil og personlighed. Men hvad nu, hvis vi er nødt til at indføre et nyt element i vores liv Hvis livet er hektisk, har vi brug for ro. Hvis det er kedeligt, har vi brug for spænding. I Fashion Feng Shui fandt Else Gammelgaard Madsen de manglende elementer. Fashion Feng Shui tager fat i hele personen og arbejder med udseende – intention og værdier. En Fashion Feng Shui konsultation guider dig til en dybere forståelse af dine egne personlige energier og lærer dig, hvordan du kan klæde dig så du værdsætter helheden. Feng Shui er baseret på naturens 5 elementer: vand, træ, ild, jord og metal. Alle er en kombination af disse energier. Det er spændende og sjovt at lære, hvordan man bruger dem hver dag for at finde balance og harmoni i livet. "Dette er det mest magtfulde selvstændige image værktøj jeg nogensinde er stødt på "udtaler Else Gammelgaard Madsen.

I 2009 får alle mulighed for at stifte bekendtskab med Fashion Feng Shui principperne når Nyt Image åbner op for Personal Enrichment Seminarer. Disse 2 dages seminarer tilbyder 18 timers informativ, sjov og interaktiv træning som sikrer, at du lærer alt hvad du behøver for at ændre dit udseende og dit liv. Deltagere vil lære at foretage bevidste valg af påklædning, som værdsætter deres inderste styrker, bekræfter deres ønsker og fremhæver deres udseende. Seminarerne er desuden adgangsgivende til Fashion Feng Shui Facilitator Uddannelsen.For mere information om uddannelsen besøg hjemmesiden www.fashionfengshui.com

 

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, uddannelse, selvstændig, energi, Skandinavien, Wien, værktøj, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar