tirsdag den 29. juli 2014

Læringsteknologier Best Practice 2008

De stigende informationsmængder, som er gratis og til overflod frit tilgængelige stiller stigende krav til vores evne til at lære – bearbejde og omdanne information til viden.

Kravet i dag er hurtig læring – information skal hurtigt kunne omsættes til praktisk anvendelig viden. Bl.a derfor er nye læringsteknologier i fokus, og der er efterhånden mange muligheder:

E–læring har været under udvikling gennem snart mange år, og finder stadig nye former og metoder.

Mobil læring, hvor systemer understøtter læring uafhængigt at tid og sted.

Spil og simulering giver mulighed for at indlære færdigheder på en spændende og motiverende måde.

Second Life er også et bud på en læringsplatform, som der eksperimenteres med.

Samlet repræsenterer de mange nye læringsteknologier en større fleksibilitet og måske også mere effektive læringsmetoder. Læring kan indbygges i software og gøres til en integreret del af alle processer og produkter.

VidenDanmark sætter fokus på de nye og spændende læringsteknologier – på de mest interessante og nyskabende løsninger i danske og internationale organisationer og virksomheder.

VidenDanmark afholder seminar den 4. december kl. 10–17 om Læringsteknologier. Seminaret afholdes i Symbion på Østerbro i København.

Prisen for deltagelse er 1780 kr. plus moms.
 

Læs mere her

tags: Danmark, København, december, virksomhed, fleksibilitet, teknologi, Østerbro, moms, VidenDanmark, Symbion, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar