onsdag den 30. juli 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Vi orker ikke at rejse ligelønssager

Her er optagelsestallene for it-uddannelserne i 2014
http://www.version2.dk/artikel/her-er-optagelsestallene-it-uddannelserne-i-2014-67991 Version2 bringer optagelsestallene for samtlige danske it-studier. Version2
Læs mere her

Familien afholder danskere fra karriere i udlandet
Hensynet til børn og partner vejer tungt, når danskere overvejer at flytte karrieren til udlandet. Men resten af familien kan også have gavn af en international udfordring, siger flere kilder.Foto: Andreas Hagemann Bro
Læs mere her

USA var en udfordring
Mai Møllekær har altid rejst. Hun er vokset op i udlandet, og da muligheden for en karriere i USA bød sig for to år siden, sprang hun til. Men at rykke familien til Texas har været en stor mundfuld.
Læs mere her

Dansk Erhverv vil have stoppet frit optag
Der er for slappe adgangskrav til mange af de videregående uddannelser, mener Dansk Erhverv, der vil have stoppet det frie optag.
Læs mere her

De studerende strømmer til ingeniøruddannelserne
Optaget til ingeniøruddannelserne har igen slået rekord, og det glæder Ingeniørforeningen og Dansk Industri.
Læs mere her

Løbeturene giver mig ny energi
Berlingske Business har hver dag fokus på topchefer og andre beslutningstagere. Nu vender vi projektørlyset mod os selv. Hvem er journalisterne bag Business? Følg med over de næste uger og få et indblik i Business-journalisternes eget liv og levned.
Læs mere her

Superiværksætter tør endelig være direktør
En af landets kendte iværksættere, den 44-årige livsnyder Martin Thorborg, har taget sin største beslutning i mange år. Han er netop tiltrådt i stillingen som adm. direktør i den lille vækstvirksomhed Dinero. Det har han det godt med.
Læs mere her

Vi orker ikke at rejse ligelønssager
Lang sagsbehandling og frygt for repressalier er nogle af de barrierer, der gør, at mange på forhånd opgiver at føre en ligelønssag, viser ny rapport.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar