tirsdag den 2. februar 2010

1125 har taget HR Konsulentuddannelsen

1125 erhversfolk - ledere, personaleansvarlige, chefsekretærer, dirketører (og ovenikøbet nogle af landets tungeste - har taget den 10 måneder lange uddannelse, HR Konsulentuddannelsen ( HRK ), hvor en del af undervisningen foregår via e-learning (se www.hrk.se ).

Årsagen er at uddannelsen er den mest tidsvarende samt moderne inden for ledelse og personaleledelse i dag, og selve forløbet indeholder konkrete værtøjer samt metoder, der henvender sig til den nuværende situation i både den private og offentlige sektor.

En anden væsentlig årsag er, at man kan tage store dele af uddannelsen via e-learning på internettet og således logge ind og læse, når og hvor det passer ind i kalenderen, også selvom man sidder på skiferie i alperne eller på en strand på Maldiverne.

Man logger sig simpelthen blot ind via internettet på uddannelsen og har så adgang til hele pensum, men også opslagsværker, guides og best practice værktøjer, der stilles til rådighed gratis for deltagerne. Mange af deltagerne nyder godt af det store netværk af deltagere, som er på uddannelsen.

Både nye, nuværende, men også tidligere deltagere på uddannelsen benytter de mange chatfora, som er på uddannelsesplatformen, hvilket betyder, at man let kan komme i kontakt med ligesindede fra egen eller andre brancher. Og der chattes. Faktisk 24 timer i døgnet.

Logger du ind på uddannelsesplatformene en sen nat, hvor du har svært ved at sove, ex. kl. 3 søndag morgen, så vil du opleve en livlig debat, hvor alverdens ting drøftes. Personaleområdet er kendetegnet ved at der er mange menneskelige indsigtsområder, der gør sig gældende, og derfor er der både personlige og professionelle indlæg her.

Uddannelsen har tiltrukket eliten af personaleansvarlige og ledere fra både den private og offentlige sektor, bla. nogle af landets absolut tungeste erhvervschefer, der år efter år køber sig adgang til uddannelsesplatformen alene for inspirationens skyld og for netværkets skyld. HR Konsulentuddannelsen giver de nyest impulser inden for bla. forandringsledelse, coaching, psykologi og kommunikation, så der er mange gode redskaber at hente.

Uddannelsen starter igen i år 5 gange i København og 5 gange i Århus, og der er stadig få pladser ledige. Der er ca. 350 deltagere, som allerede har tilmeldt sig uddannelsen i år.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar