lørdag den 13. februar 2010

Ledige it-jobs i Svendborg - og Schweiz

Her åbner www.booman.dk (400)Selvom det er blevet sværere at få job i IT-branchen, er der stadig firmaer, som udvider og søger nye medarbejdere. Et eksempel er Danoffice i Svendborg, der trods krisen fastholder sin vækst og sine bemærkelsesværdigt flotte økonomiske resultater.

Lige nu etablerer vi kontorer i Schweiz og Uganda, ligesom vi udvider i Svendborg. Derfor er vi i markedet for IT-salgsfolk, lagerfolk, samt kontor- og salgsassistenter både i Svendborg og Schweiz.

Det fortæller adm. direktør Per Svehag fra Danoffice i Svendborg, som har specialiseret sig i at levere it-udstyr til nødhjælpsorganisationer ude i felten. I forvejen har virksomheden satellitkontor i Washington og en repræsentant i Singapore.

Danoffice har forrygende travlt og har netop landet en ordre fra FN på 260 millioner kroner, som indebærer, at virksomheden skal levere FN s samlede forbrug af printtonere de næste tre et halvt år, samt indsamle tomme printerpatroner i felten og sikre en miljøvenlig destruktion af disse.
Økonomisk set er Danoffice en sund virksomhed. Alene i 2008 skabte de 35 ansatte et overskud før skat på 23,7 millioner kroner ud af en omsætning på knap en halv milliard kroner. Virksomheden, der ejes af Per Svehag og Steen Nielsen, har en samlet egenkapital på 38,3 millioner kroner.

Vi har rigtigt travlt, da vores målsætning for 2015 er en årlig omsætning på 1 milliard kroner, en sund bundlinje samt at være Fyns bedste arbejdsplads, siger Per Svehag.

###

Om Danoffice
Danoffice ApS på Englandsvej 14 i Svendborg blev stiftet i 1995 og tæller i dag 35 medarbejdere. Med en markedsandel på 25% er Danoffice verdens førende leverandør med køreklare IT-løsninger til FN, Verdensbanken og andre nødhjælpeorganisationer, der befinder sig i verdens brændpunkter. I 2008 omsatte virksomheden for knap en halv milliard kroner og opnåede et resultat før skat på 23,7 millioner kr., mens egenkapitalen voksede til 38,3 millioner kroner. Danoffice ejes af Per Svehag og Steen Nielsen.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar