mandag den 22. februar 2010

Nødvendigt med fleksible uddannelser for erhvervslivets ledere og ansatte

Vi lever i en verden, hvor forandring og udvikling snart er det eneste, vi kan tage for givet. Videreuddannelse og fortsat kompetencetilegnelse er derfor altafgørende for, at danske virksomheder kan forblive konkurrencedygtige.

Forståelse for medarbejderne

Det danske arbejdsmarked er en del af et globalt marked, hvilket kræver fleksibilitet og omstillingsparathed en tendens, der også påvirker de ansatte. Et sådant arbejdsmarked skaber succes for de medarbejdere, der trives under sådanne forhold. Men oplevelsen af fiasko bliver også meget aktuel: stress bliver dagligdag for mange, samarbejdet og kommunikationen forringes, og proportionelt hermed falder virksomhedens effektivitet og kreativitet. Derfor er det nødvendigt, at toppen af det danske erhvervsliv får øjnene op for, hvor nødvendigt det er, at ledere og personaleansvarlige får forståelse for medarbejdernes situation, samt at de tilegner sig de redskaber, der skal til for at kunne håndtere denne. At være leder er således ikke længere blot et spørgsmål om at generere høj produktion og omsætning, men også et spørgsmål om at kunne forstå de psykologiske og personlige faktorer, der rører sig i de danske virksomheder kun derved vil arbejdsmiljø og effektivitet gå op i en højere enhed.

Den moderne medarbejder vil have selvbestemmelse og ansvar men har stadig behov for en synlig leder, der har forståelse for både medarbejdernes og virksomhedens behov siger Peter Joensen, administrerende direktør for kursus- og uddannelsesudbyderen Probana Management / Aktiv Kurser. Han fortsætter med at beklage, at de fleste videreuddannelser for ledere og personaleansvarlige ofte er både tidskrævende og bekostelige. Men ved at satse på fleksible uddannelser baseret på blended learning e-learning kombineret med kursusdage bliver videreuddannelse tilgængelig for alle , siger Peter Joensen.

Uddannelse via e-learning

Hos Probana Management/Aktiv Kurser har man satset på uddannelser, der er bygget op omkring blended learning. Selve undervisningsmaterialet og eksaminerne udbydes via e-learning, hvilket gør uddannelserne utrolig fleksible, idet deltagerne selv kan bestemme, hvornår de ønsker at fordybe sig i teorierne. Derudover har deltagerne mulighed for at tage del i en række kursusdage under ledelse af erfarne professionelle inden for det givne undervisningsområde. Det giver deltagerne rig mulighed for at stille spørgsmål samt få større indsigt i, hvordan de implementerer de ting, de har lært i løbet af uddannelsen, i deres egen hverdag - privat såvel som professionelt.

Uddannelserne hos Probana Management/ Aktiv Kurser behandler blandt andet områder indenfor forandringsledelse, konfliktløsning, kommunikation, projektledelse, værdibaseret ledelse, coaching, Lean og meget meget mere.

Er du nysgerrig, så læs mere om alle Probana Management/ Aktiv Kursers uddannelser her: www.probana.com/akursuskatalog.asp

Se mere om undervisere, samarbejdspartnere og læs tidligere deltagers oplevelser på: www.probana.com

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar