tirsdag den 2. februar 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Nul lønforhøjelse i hvert andet ingeniørfirma

Humanister gør ingeniører mere innovative
Svensk undersøgelse viser, at kreativiteten stiger, og produkterne bliver mere salgbare, hvis arbejdsgrupper sammensættes af både ingeniører og humanister.
Læs mere her

Anders Lund Madsen: Ingeniører kan ikke netværke - heldigvis
Drop networking og bliv i stedet selvstændig, hvis du ikke kan få job. Anders Lund Madsen, søn af en ingeniør, mener at de ingeniører, der har startet deres eget er den direkte årsag til, at Danmark er blevet så fantastisk stort.
Læs mere her

DTU rutsjer ned ad verdensranglisten
DTU har taget et ordentligt dyk på en internationale rangliste for universiteter, der hovedsageligt er baseret på andre forskeres vurdering. Amerikanske og britiske universiteter har igen indtaget toppen.
Læs mere her

Rådgivere laver ikke fejl - de tager fejl
Det er ikke ond vilje, men en usikker verden, der resulterer i overskredne anlægsbudgetter og sammenstyrtede bygninger, mener CBS-professor.
Læs mere her

Henrik Fisker: »Et naturligt skridt i min karriere«
Det næste naturlige skridt for bildesigneren Henrik Fisker var at starte et bilfirma. Så det har han gjort og har nu to plugin-hybridbiler på vej i luksusklassen.
Læs mere her

Cheferne mangler kvindelige rollemodeller
Langt færre kvinder end mænd bliver ledere, og det er spild af talentmasse. Løsningen ligger både hos kvinderne selv og deres chefer, mener kvindelige ledere med ingeniørbaggrund.
Læs mere her

Farvel til den falske ingeniør
Cowi sendte Hanna Snorradottir på efteruddannelse i projektledelse, men hun fandt sit helt eget projekt. Miljøingeniøren skiftede lossepladser ud med historiefortælling.
Læs mere her

Vestas hyrer 600 udviklere
Vestas planlægger at masseansætte forskere og udviklere til sine afdelinger rundt om i verden.
Læs mere her

Ølingeniør bag katederet
Det støvede underviser-image er på vej væk. I dag er mange undervisere på landets ingeniøruddannelser unge, dynamiske ingeniører, der sideløbende med underviserjobbet er involveret i teknologiske udviklingsprojekter.
Læs mere her

Nul lønforhøjelse i hvert andet ingeniørfirma
Hver anden virksomhed har indført lønstop for ingeniører i 2009, viser undersøgelse. Formanden for IDA advarer om, at det kan give demotiverede medarbejdere.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar