torsdag den 11. februar 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Massivt pres på SAS-boss

LO varsler strejke fra 1. marts
Der kan komme en landsdækkende strejke fra 1. marts, hvis ikke en ny overenskomst er forhandlet på plads. Det første formelle skridt er i hvert fald nu taget, selv om der stadig forhandles overenskomst.
Læs mere her

Århus-forsker politianmeldt for millionfusk og dokumentfalsk
Århus Universitet mistænker tidligere forskningschef for falske underskrifter og svindel for 10 millioner kroner. Politiet optrevler i øjeblikket sagen.
Læs mere her

Jacob er en troldepræst
Der er ikke stor forskel på at lede en gruppe mennesker i Danmark og at lede en gruppe orker i World of Warcraft.
Læs mere her

Nye uden job
ledighed: Det ser for alvor sort ud for de nyuddannede, der afsluttede deres studier i sommer. 27 pct. af dimittenderne fra 2009 er stadig ledige, hvilket svarer til 600 personer.
Læs mere her

Paranoia er sundt for ledere
Kaos: Hvordan sikrer virksomheden sin overlevelse i et samfund, der hele tiden byder på nye, uforudsete trusler og forandringer.
Læs mere her

Økonomichefer trives bedst i kriser
Jubii: Krisen hærger samfundet og medarbejderne er triste.
Læs mere her

Lektor Blomme er død – længe leve orkerne
Fremtidens leder bliver ikke skabt af balle-til-bænk-undervisning. Fremtidens leder bliver blandt andet skabt af at kunne manøvrere i en verden befolket af orker, elvere og drager. Forklaring følger.
Læs mere her

Massivt pres på SAS-boss
SAS-topchef Mats Jansson er sat under et massivt pres efter endnu en skuffelse. Bestyrelsesformand Fritz Schur fortsætter dog med at vise topchefen fuld opbakning.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar