onsdag den 10. februar 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Kræver prenge for lang afstand til jobbet

Når Birthe tager en tår over tørsten
Spiritusmisbrug kan være svært at håndtere på arbejdspladsen. Hvad gør den kloge leder, når rygterne om en medarbejder begynder at løbe?
Læs mere her

Erhvervsledere støtter Løkkes familieprioritering
At Lars Løkke Rasmussen (V) på det seneste har valgt at holde både barns første sygedag og vinterferie uden for sæson, får ikke det danske erhvervsliv til at finde den store kritik frem.
Læs mere her

Statsministeren gav topchefer pep-talk
Krisen er så småt ved at ebbe ud - men der er stadig meget lang vej til normale tilstande. Og erhvervslivet har udsigt til store udfordringer, hvis konkurrencekraften skal bevares. Sådan lød budskabet, da Lars Løkke Rasmussen i går talte til VL-døgnet.
Læs mere her

Jørgen Kimø, direktør, Agdrup
"De seneste 14 dage har Lars Løkke Rasmussen virkelig været i ilden, og der har været et meget stort pres på manden. Til at begynde med var jeg selv meget kritisk over for, at statsministeren valgte af holde ferie og tage barns første sygedag. Men jo mere jeg tænker over det - og efter at havde hørt statsministeren tale her i dag, har jeg fået mere forståelse for hans beslutninger. Han er jo tydeligvis fortsat ved roret, og derudover er det måske bare tid til, at vi som ledere acceptere, at reglerne i dag er anderledes, end de var for 10 år siden.
Læs mere her

Kræver prenge for lang afstand til jobbet
Næsten ingen nordmænd vil køre langt til arbejde uden at få kompensation for det.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar