tirsdag den 2. februar 2010

Massøruddannelse med mulighed for jobgaranti

At Work Skolen åbner mulighed for jobgaranti til Proces massører, og sikrer på denne måde massører arbejde og indtægt, men ligeledes en række erhvervsvirksomheder en forsvarlig massageordning. Der er findes desværre meget nusseri , idet mange massører ikke har en grundig nok uddannelsen og reelt ikke kan håndtere professionel forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader på arbejdspladserne.

Vi har erhvervsaftaler med en række store private og offentlige virksomheder omkring deres massageordninger, og har derfor en unik mulighed for at tilbyde flere af vores massageelever job, når de er blevet uddannet fortæller Skoleleder Camilla Gregersen og fortsætter på den måde kan de få fingrene i faget med samme kan man sige, og ofte er timerne som massør hos os et godt sikkerhedsnet, hvis massørerne f.eks. ønsker at starte egen klinik eller lignende.

Jobgaranti forudsætter en ordentlig massøruddannelse
I disse tider hænger jobgarantier selvsagt ikke på træerne, og skal man have en jobgaranti hos At Work A/S forudsætter dette, at man har en ordentlig massøruddannelse.

Der er stor forskel på massøruddannelserne i Danmark, og vi ser f.eks. en del uddannede massører, som slet ikke besidder de kompetencer, som der skal til, hvis man f.eks. vil arbejde med erhvervsmassage, det vil sige forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader forklarer Camilla Gregersen og tilføjer; for at komme i betragtning til en jobgaranti hos At Work, er det derfor en forudsætning, at man tager en uddannelse til Proces Massør, og dermed primært er blevet undervist af Statsautoriserede Fysioterapeuter, samt er blevet eksamineret af eksterne censorer på forsvarlig vis.

Udgangspunktet er en personlig samtale
Hvis man ønsker at tage en massøruddannelse med jobgaranti, er første skridt en personlig samtale med Skoleleder Camilla Gregersen.

Vi afholder altid et personligt møde, når det handler om Jobgaranti, både for vores og elevens skyld fortæller Camilla Gregersen og afslutter kun ved en samtale kan vi sikre og afstemme forventningerne, så alle parter indgår en god aftale, og det er jo hele formålet.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar