lørdag den 6. februar 2010

Netværk kan være vejen frem

Ledelse og dens nødvendighed er for alvor kommet på dagsordenen. Netværk med andre ledere kan være vejen frem.

Samfundets øgede kompleksitet og det øget pres på medarbejdere og ledere, gør at ledelse har stor betydning for kvaliteten og effektiviteten i opgaveløsningen. En leder skal vise vejen frem for medarbejderen, fastsætte mål og udstikke rammer og sikre at de kan nås. Det er vigtigt at lederen kender sin organisation, og kan forhold til hvem der kan løse hvilke opgaver, og herefter uddelegere arbejdet. Den overordnede strategiske ledelse er en vigtig ledelsesopgave for ledere på alle niveauer og det bliver endnu vigtigere i fremtiden, for at få tilpasset organisationen til de ændrede krav fra samfundet.

En måde, hvorpå ledere på alle niveauer kan udvikle sig, er gennem netværk med andre ledere, hvor de kan udvikle deres kompetencer, og trække på andre lederes erfaringer. En måde hvorpå man som leder kan tilegne sig ledelsesredskaber og samtidig blive en del af en bredt netværk er gennem en efteruddannelse hos Aktiv Kurser/ Probana Management.

Lederuddannelse

Nyudnævnt leder-uddannelsen(NLU) hos Aktiv Kurser/ Probana Management har fokus på de udfordringer og ansvar, der ligger i lederrollen. Du lærer, hvilken betydning filosofi, psykologi, HRM, kommunikation, arbejdspres og stress har for din og andres motivation og præstationsniveau.

Uddannelsen bygger på et højt fagligt niveau og der samarbejdes der med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra videregående undervisere og erhvervslivet. Fordelen ved at tage en efteruddannelse hos Aktiv Kurser / Probana Management er, at du ikke skal væk fra kontoret, men kan læse pensum online, når det passer dig.

Udbyg dit netværk

Som et supplement hertil tilbyder Aktiv Kurser / Probana Management én valgfri kursusdag om måneden, hvor du får mulighed for at koble din nyerhvervede teoretiske viden til praksis gennem undervisning og øvelser. Her får du ligeledes muligheden for at koble din egen erfaring sammen med pensum og samtidig møde andre ledere, og dermed udbygge dit netværk. Samtidig giver uddannelsen adgang til et dialogforum, hvor der er mulighed for at dele erfaringer med andre ledere.

Vil De vide mere om Lederuddannelses så klik ind på www.probana.com/nlu.asp . Her kan De også tilmelde Dem online.

Læs om alle Probana Management/ Aktiv Kursers uddannelser her: www.probana.com/akursuskatalog.asp

Se mere om undervisere, samarbejdspartnere og læs tidligere deltagers oplevelser på: www.probana.com

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar