fredag den 20. april 2012

CSR - skab vækst på den gode måde

Finanskrisen har påvirket både enkeltpersoner og virksomheder i alle lande verden over. Det rejser spørgsmålet om, hvorvidt virksomheder har råd til det sociale ansvar, eller om den vigtigste opgave er at overleve. Hvis virksomheder skal opfylde de forskellige behov hos alle interessenter både geografisk og kulturelt, er virksomheden nødt til at opbygge en form for samarbejde med andre organisationer herunder regeringen, NGO´er, EU og civilsamfundet.

Der skal fokus på vækst gennem ansvar og ærlighed og det kræver en ny ledelsesdagsorden. Der ligger således store muligheder for virksomheder i, at praktisere ansvarlighed over for virksomheden som helhed og dens dele, herunder mennesker og omgivelserne. Probana tilbyder i denne forbindelse, en helt særlig MasterClass uddannelse i Corporate social responsibility med fokus på mangfoldighed, ledelse, personalepolitik, værdier og forretningsetik samt produktudvikling.

Tilmelder du dig inden d. 20.04.12 giver vi helt ekstraordinært en rabat á kr. 10.000,- pr. person. Læs mere her http://www.probana.com/mccsr.ASP.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar